Copilul-minune de la Academia Hagi. Chimdi Duru: „Vreau să devin un fotbalist foarte mare” VIDEO

0
Publicat:

Micuțul Chimdi Duru vrea să devină un fotbalist „foarte mare”. De mai bine de un an, el s-a înscris la Academia de Fotbal „Gheorghe Hagi” de la Ovidiu, o veritabilă pepinieră de talente.

image

Chimdi Duru va împlini în curând șapte ani. Practică fotbalul de doi ani, iar din 2021 s-a înscris la Academia Hagi. Copilul este extrem de talentat, fiind ales „Cel mai bun jucător al Turneului Gheorghe Ene”, turneu desfășurat recent în județul Constanța.

Chimdi îi are ca modele pe Benzema, Vinicius, Rashford și Ronaldo și speră ca într- zi să ajungă la nivelul acestora de performanță. Joacă pe postul de atacant, iar la turneul „Gheorghe Ene” a înscris 10 goluri.

Asociația Județeană de Fotbal Constanța a organizat la finalul lunii octombrie faza județeană a turneelor Gheorghe Ola (pentru copii născuți în anul 2014 sau mai mici) și Gheorghe Ene ((pentru copii născuți în anul 2015 sau mai mici). Turneul Gheorghe Ola s-a desfășurat în Sala Sporturilor din Techirghiol, în timp ce Turneul Gheorghe Ene s-a derulat în Sala Sporturilor din localitatea Cumpăna.

Academie de Fotbal înființată de Hagi

Întinsă pe şapte hectare în apropierea oraşului Constanţa, la Ovidiu, Academia de Fotbal „Gheorghe Hagi” se compune din terenuri de joc şi antrenament (opt la număr, cu gazon natural şi artificial, prevăzute cu instalație de nocturnă), corpuri de clădire cu funcțiuni specifice, precum şi parcări, platforme, alei, accese auto şi pietonale.

Toate terenurile cu gazon natural, precum şi spaţiile verzi din incintă sunt întreținute prin folosirea unor sisteme de irigații performante, automatizate.

Gheorghe Hagi, fondatorul Academiei de fotbal și finanțatorul FC Farul Constanța, promite publicului că va continua să investească în tineri care să facă performanță pentru România.

De asemenea, Farul Constanța și Academia de Fotbal „Gheorghe Hagi” de la Ovidiu și-au propus ca până în anul 2030 să ajungă la neutralitate (adică zero) în ceea ce privește emisiile de dioxid de carbon.

„Acum câteva luni, Farul Constanța și-a asumat ca până în anul 2030 să devină neutru din punct de vedere al emisiilor de carbon. Cred că este singurul club de Liga I din Europa care și-a asumat un asemenea obiectiv”, a spus Gheorghe Popescu, președintele echipei Farul Constanța.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite