Copil de 6 ani dintr-un sat din Constanţa, găsit mort cu multiple muşcături de câine UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arhiva Adevărul
Arhiva Adevărul

Mai multe echipaje de intervenţie au ajuns în localitatea Cotu Văii din judeţul Constanţa, unde a fost găsit mort un copil ce prezenta multiple muşcături provenite de la câini.

UPDATE Gheorghe Moldovan, primarul comunei Albeşti, de care aparţine şi satul Cotu Văii, a declarat pentru „Adevărul” că tragedia s-a produs în clipa în care copilul de 6 ani s-a întors de la şcoală împreună cu fratele lui mai mare.

„Oamenii spun că l-a luat din curte şi l-a tras afară, pe drum. Fratele era intrat în casă deja. Este un câine de care aveau grijă nişte vecini, dar acum nu mai vor să spună că este al lor. Când am avut campanii de sterilizare şi ridicare a câinilor fără stăpân, ei s-au opus. Acum spun că nu este al lor”, explică primarul.

UPDATE IPJ Constanţa a transmis că astăzi, în jurul orei 12.50, poliţişti din cadrul Secţiei 3 Rurală Mangalia au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că un minor, de 6 ani, ar fi fost muşcat de către un câine.

„Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un câine fără stăpân. La faţa locului a ajuns şi un echipaj al ambulanţei, care, din nefericire, a constatat decesul copilului”, spun poliţiştii.

Din primele cercetări a reieşit faptul că, băiatul de 6 ani se afla pe stradă, în faţa casei în care locuieşte. 

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, totodată fiind efectuate cercetări cu privire la stabilirea tutor împrejurărilor care au condus la acest eveniment nefericit.

Ştirea iniţială:

Un copil de 6 ani, cu multiple muşcături provenite de la câini, a fost găsit luni, 13 decembrie, în localitatea Cotuu Văii, judeţul Constanţa.

La faţa locului au ajuns două echipaje SMURD din cadrul ISU Dobrogea şi un echipaj al serviciului de Ambulanţă Judeţean. 

Medicii au constatat decesul celui mic.

Vă recomandăm şi: 

Dentiştii au un dinte împotriva Noului Cod Deontologic al Stomatologilor: „Îngrădeşte drepturi fundamentale“

O maşină fără cauciucuri, care circula haotic, oprită în trafic la Mamaia. Cum a explicat şoferul situaţia

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite