Maşini de lux aduse din SUA, cu „daună totală“, oprite în Portul Constanţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Autoturisme de lux cu daună totală importate din SUA - oprite în Portul Constanţa Sursa Garda de Coastă
Autoturisme de lux cu daună totală importate din SUA - oprite în Portul Constanţa Sursa Garda de Coastă

Cinci autoturisme înregistrate cu „daună totală“, care urmau a fi introduse în ţară, au fost descoperite în containere din Portul Constanţa.

Captura a fost făcută de poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, împreună cu inspectori vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanţa - Sud Agigea şi lucrători din cadrul Registrului Auto Român. 

Acţiunea de verificare s-a desfăşurat în zilele de 8-10 decembrie a.c., când au fost controlate mai multe containere sosite în Portul Constanţa. Acestea erau încărcate, conform documentelor, cu cinci autoturisme avariate, importate din state din afara spaţiului Uniunii Europene. 

Dar legislaţia prevede că acestea nu pot fi înmatriculate pe teritoriul României, iar piesele acestora nu pot fi folosite. 

„Având în vedere faptul că legislaţia din România prevede că autoturismele cu daună totală nu pot fi înmatriculate, iar piesele acestora nu pot fi folosite ca piese second-hand, Biroul Vamal de Frontieră Constanţa Sud a dispus indisponibilizarea acestora, până la definitivarea cercetărilor“, a transmis Andrei Ene, purtător de cuvânt al Gărzii de Coastă Constanţa.  

Pe aceeaşi temă: 

Maşină de lux, indisponibilizată în Portul Constanţa. Cum a vrut proprietarul să păcălească vameşii 

Audi A8, căutat pentru confiscare în Norvegia, descoperit la vama Ostrov

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite