Constanța rămâne fără apă potabilă. Cădere de tensiune la sursele care alimentează orașul cu apă

0
Publicat:

RAJA anunță că va opri apa în tot orașul Constanța pentru a putea remedia defecțiunile apărute la sistemul de alimentare cu apă potabilă.

Fara apa FOTO Arhivă Adevărul webp

RAJA anunță că vremea severă înregistrată la nivelul județului Constanța, cu rafale de vânt care au depășit pragul critic de 100 km/h și viscol puternic, a făcut aproape imposibilă misiunea echipelor care au asigurat permanența, pentru furnizarea apei tuturor consumatorilor în regim continuu.

La nivelul surselor care alimentează cu apă potabilă orașul Constanța (Palas, Cișmele, Galeșu și Constanța Nord) s-au înregistrat căderi totale de tensiune.

În aceste condiții, anunță RAJA, toți consumatorii din municipiul Constanța vor rămâne fără apă la robinete în perioada imediat următoare.

„Având în vedere zona mare deservită și implicit lungimea și diametrul rețelei pentru ca sistemul să intre în presiune și ca toți abonații din Constanța să aibă din nou apă la robinete, este nevoie de o perioadă de câteva ore din momentul în care alimentarea cu energie se va face la parametri optimi“, anunță RAJA.

Județul Constanța se află sub incidența unui Cod roșu de viscol, până la ora 16.00. Vor fi intensificări puternice ale vântului cu rafale de peste 90...100 km/h, va fi viscol și vizibilitatea va scădea spre zero.  

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite