„Cireșarul” din Ostrov, viral pe Facebook: „Dați, fraților, un share, să vând și eu cireașa asta!” VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un producător de cireșe din Ostrov a devenit viral pe Facebook. după ce, din lipsă de clienți, i-a rugat pe urmăritorii săi să-l ajute să își vândă recolta. Producătorii care nu apelează la intermediari au mari probleme cu vânzarea fructelor.

Cireșele producătorului din Ostrov sursa foro FB Adrian Ursăchescu
Cireșele producătorului din Ostrov sursa foro FB Adrian Ursăchescu

Adrian Ursăchescu a realizat mai multe clipuri pe pagina sa de socializare, în livada care geme de cireșe din soiul alb, dar și din cele mai închise la culoare, ca vișinele.

Adrian Ursăchescu sursa video Facebook

În imagini, producătorul se plimbă prin livadă, prezintă crengile care stau să se rupă de roade, mușcă din fructe cu poftă ca să le facă poftă și altora și, în final, își prezintă lăzile cu cireșele de vânzare.

Întreaga prezentare este atât de haioasă încât a devenit virală pe Facebook, iar toți l-au lăudat pentru roadele muncii sale de peste an.

Aflat la 140 de kilometri de Constanța, unde ar fi găsit mușterii destui pentru marfa lui, producătorul preferă să își vândă cireșele în Călărași, la 25 de kilometri depărtare, lângă Direcția Agricolă.

În timp ce în marile orașe cireșele se vând cu 25‑30 de lei kilogramul, „cireșarul” din Ostrov le vinde cu 18 lei și pare dispus și la negociere.

„Dați, fraților, un share, ca să vând și eu cireașa asta”, este rugămintea lui. Mii de oameni i-au distribuit postarea, însă chiar și așa, Adrian Ursăchescu este în continuare în căutare de cumpărători pentru cireșele pârguite din livada sa.

Sute de comentarii au însoțit postarea, el primind solicitări din Constanța, Vrancea, Satu Mare și chiar Spania, locuri care, din păcate, a răspuns că nu poate ajunge.

Producătorii se confruntă în general cu mari probleme în a-și vinde marfa dacă refuză intermediarii care colectează de la ei la preț mic, ca să revândă la preț mare. Uneori, „lanțul” are și cinci intermediari înainte ca marfa să ajungă la vânzătorii consumatori.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite