Cine este tânărul care a murit la volan, sub ochii îngroziți ai copilului de zece ani

0
Publicat:

O familie din Topraisar îl plânge de aceste sărbători pe bărbatul care a murit în timp ce se afla la volan. Mesaje de condoleanţe au fost postate pe reţelele de socializare.

Georgian era tatăl a trei copii
Georgian era tatăl a trei copii

Georgian, de 39 de ani, care a murit la volan, locuia în localitatea Topraisar din județul Constanța. El avea trei copii. Unul dintre ei, în vârstă de zece ani, se afla alături de el în momentul în care i s-a făcut rău la volan și a murit, scrie Dobrogea TV.

Bărbatul, care lucra la o firmă de curierat, se afla în timpul programului, când i s-a făcut rău în timp ce aștepta la semafor.

Potrivit primelor informaţii, Georgian N. ar fi suferit un infarct. Un constănţean aflat şi el în trafic a sunat la 112 după ce a văzut că bărbatul stătea cu capul pe volan, deşi se făcuse verde la semafor.

Medicii sosiți la locul tragediei au făcut tot posibilul să îl salveze, dar, în ciuda manevrelor de resuscitare, bărbatul nu a mai putut fi salvat.

Prietenilor lui Georgian nu le vine să creadă. Mesaje de condoleanţe au fost postate pe reţelele de socializare. Cei mai mulţi au transmis soţiei acestuia multă putere şi să poată să treacă peste această nenorocire„Fiţi mai buni, azi eşti, mâine nu mai ştii... Iubiţi viaţa şi tot ce ne înconjoară....Dumnezeu să-l ierte“, se arată într-un mesaj.

Constanţa


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri