Cine e autorul tragicului accident din 2 Mai: un tânăr de 19 ani, drogat, la volanul unui Mercedes decapotabil. A fost prins în Vama Veche VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Autorul tragicului accident de sâmbătă dimineața, din 2 Mai, în urma căruia au fost uciși doi tineri, iar alți trei au fost răniți, este un bărbat de 19 ani care conducea un Mercedes decapotabil, cu numere de București. Tânărul a fugit de la fața locului, dar a fost prins la Vama Veche. Era drogat. 

Din informațiile transmise de Poliție, accidentul a avut loc în jurul orei 05.25, când polițiști din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că pe D.N. 39, în apropierea localității Vama Veche, a avut loc un eveniment rutier.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că un tânăr de 19 ani, Matei-Vlad Pascu din București, ar fi condus un autoturism pe D.N. 39 și ar fi intrat într-un grup de pietoni, care se deplasa pe partea carosabilă. 

Șofer de 19 ani, drogat, cu Mercedes decapotabil, care a omorât doi tineri la 2 Mai-Vama Veche VIDEO Antonia Ispas

În urma accidentului rutier, au decedat, la fața locului, o tânără, de 20 de ani, și un tânăr, de 21 de ani.

De asemenea, au mai fost răniți doi tineri, de 19 ani, respectiv 20 de ani, și o tânără, de 20 de ani.

Ulterior producerii accidentului, conducătorul auto a părăsit locul accidentului, fiind depistat de polițiști, la scurt timp, în stațiunea Vama Veche.

Bărbatul a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv pentru cocaină, amfetamină și metamfetamină.

De asemenea, conducătorul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză, a fost întocmit un dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite