Accident teribil la 2 Mai: doi tineri au fost omorâți, iar alte trei persoane sunt rănite după ce o mașină a intrat într-un grup de pietoni VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi tineri au murit sâmbătă dimineață după ce un autovehicul a spulberat un grup de 8 pietoni în localitatea constanțeană 2 Mai în circumstanțe care urmează să fie lămurite de Poliția Rutieră.

UPDATE 08.59 Potrivit primelor informații, autorul accidentului ar fi șoferul unui Mercedes decapotabil, înmatriculat în București. Este vorba despre un tânăr de 19 ani, Matei-Vlad Pascu, care fugise de la fața locului și care a fost prins în Vama Veche.

Din informațiile transmise de Poliție, șoferul era drogat, testul efectuat de agenți ieșind pozitiv pentru cocaină, amfetamină și metamfetamină. Testul pentru consum de alcool a ieșit negativ.

Autorul accidentului de la 2 Mai Foto Viața Dobrogei
Autorul accidentului de la 2 Mai Foto Viața Dobrogei

Poliția a mai anunțat că, în urma accidentului rutier, au murit la fața locului o tânără, de 20 de ani și un tânăr, de 21 de ani.

De asemenea, au mai fost răniți doi tineri, de 19 ani, respectiv 20 de ani și o tânără, de 20 de ani. 

Șofer de 19 ani, drogat, cu Mercedes decapotabil, care a omorât doi tineri la 2 Mai-Vama Veche VIDEO Antonia Ispas

Pe 19 august 2023, la ora 5,20, medicii au fost solicitați prin serviciul 112 să intervină în judetul Constanța, pe DN39/E87 (Mangalia-Vama Veche), la iesirea din localitatea 2 Mai, după producerea unui accident rutier în care au fost implicate un autoturism si un grup de pietoni de 8 persoane.

Mașina a intrat în plin în grupul de pietoni, iar doi tineri și-au pierdut viața pe loc. La fața locului s-au deplasat 2 autospeciale SMURD și trei de la Serviciul Județean de Ambulanță Constanța.

Potrivit ISU Constanța, un tânăr și o tânără de aproximativ 18-20 de ani au murit în urma evenimentului rutier. O altă tânără, de 20 de ani, conștientă, cu multiple traumatisme la mâini, a fost transportată la spitalul din Mangalia.

Alți doi tineri, de aceeași vârstă, și ei cu multiple contuzii, au fost duși la aceeași unitate medicale pentru îngrijiri. Alți trei tineri, cu vârste între 19 și 20 de ani, fără leziuni, au refuzat transportul la spital.

Poliția a deschis dosar penal în acest caz pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă și anchetează circumstanțele în care s-a produs accidentul rutier.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite