Bătaie în tren între un controlor şi un călător fără bilet. Agresorul este căutat de oamenii legii VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Băiate în tren Captură video
Băiate în tren Captură video

Un controlor de bilete a fost lovit de un pasager fără bilet care a devenit nervos în momentul în care a fost depistat. Totul s-a petrecut într-un tren care circula pe ruta Mangalia - Sibiu.

Incidentul a avut loc la 7 august 2022, în trenul nr. 1914, la staţia Cernavodă, judeţul Constanţa. Pe imaginile video postate pe Facebook se poate observa cum un bărbat dezbrăcat ia la bătaie un controlor, căruia îi dă câţiva pumni, iar acesta ripostează, la rândul său. În apărarea angajatului CFR au sărit mai mulţi călători, iar agresorul a fost dat jos din tren, la Cernavodă.

Liudmila Dascălu, purtător de cuvânt IPJ Ialomiţa, a declarat, pentru Libertatea, că angajatul CFR agresat, bărbat din Olt, de 47 de ani, a făcut sesizare la Poliţia Transporturi Feroviare Feteşti şi, de aceea, dosarul a fost deschis în acest judeţ.

Bărbatul are aproximativ 30 de ani şi este căutat de poliţişti. „Poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Transporturi Feroviare Feteşti au fost sesizaţi, la data de 7 august, în jurul orei 21.00, cu privire la faptul că, în trenul care circula pe magistrala CF 800, relaţia Mangalia-Sibiu, s-a produs o altercaţie între două persoane.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că altercaţia a avut loc în timp ce controlorul de tren efectua controlul legitimaţiilor de călătorie, moment în care un călător l-ar fi lovit şi îmbrâncit, după care a coborât din tren în staţia Cernavodă. În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj, cercetăriile fiind continuate în vederea stabilirii situaţiei de fapt şi identificării bărbatului implicat în altercaţie”, a transmis IPJ Ialomita.

VIDEO

Vă mai recomandăm:

Accident grav pe Autostrada Soarelui, la Cernavodă. Parapetul de separare, distrus. Trei maşini au fost făcute praf

Un Mercedes-Benz în care se afla ÎPS Teodosie, la un pas să „decoleze” de pe A2. Maşina mergea cu 235 km/oră

   
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite