Bărbat trimis spre arestare, pentru patru conserve cu ton, la Constanța. Prejudiciul este de 39,66 lei

0
0

Un bărbat a fost propus de procurorii din Constanța spre arestare, pentru că furtul a patru conserve de ton dintr-un magazin din Constanța. Hoțul crease un prejudiciu de 39,66 lei.

Bărbatul a fost arestat pentru că a furat conserve de ton Arhivă Adevărul
Bărbatul a fost arestat pentru că a furat conserve de ton Arhivă Adevărul

Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa a anunțat joi, 3 noiembrie 2022, printr-un comunicat de presă, că un bărbat a furat patru conserve cu ton, marca Rio Mare, în valoare de aproape 40 de lei, dintr-un magazin din Constanța.

„În data de 1 noiembrie, în jurul orei 23.20, în timpul nopţii, a sustras din magazinul P. situat în municipiul Constanţa, un pachet ce conţinea patru conserve de ton Rio Mare, părăsind magazinul fără a îl achita, cauzând astfel un prejudiciu de 39,66 lei (nerecuperat până în prezent)“, conform comunicatului de presă.

Totodată, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța a considerat că bărbatul prezenta pericol social, astfel că a propus Judecătoriei Constanţa luarea măsurii preventive pentru 30 de zile pentru bărbat, pentru furt calificat.

Analizând probele dispuse, magistrații Judecătoriei Constanța au hotărât că Ionuț Bogdan D. va fi pus „în libertate de îndată“ dacă nu este reținut sau arestat în alt dosar.

Totodată, onorariul avocatului din oficiu, în valoare de 340 de lei, va fi achitat din fondurile Ministerului Justiției, în sarcina inculpatului rămânând doar cheltuielile judiciare.

Hotărârea magistraților poate fi contestată în termen de 48 de ore.

Constanţa


Ultimele știri
Cele mai citite