Bărbat salvat de poliţişti după ce şi-a abandonat autoturismul înzăpezit pe câmp şi a plecat pe jos

0
Publicat:

Un bărbat a fost, duminică, salvat de poliţişti după ce, în zona satului Culmea, şi-a abandonat autoturismul rămas înzăpezit pe câmp şi a plecat pe jos, încercând să ajungă acasă.

Viscol Constanța FOTO ISU
Viscol Constanța FOTO ISU

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa a informat, printr-un comunicat de presă, că lucrători ai Poliţiei Oraşului Ovidiu au fost sesizaţi, prin numărul unic de urgenţă 112, cu privire la faptul că un bărbat, al cărui autoturism a rămas blocat în zona satului Culmea, se deplasează pe jos, în încercarea de a ajunge la domiciliu.

"Poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Ovidiu, sprijiniţi de poliţişti locali de la Poliţia Oraşului Ovidiu, au pornit în căutarea acestuia. Bărbatul a fost găsit, de poliţiştii locali, pe DJ 228 şi transportat în siguranţă la sediul Poliţiei Ovidiu, unde colegii noştri au chemat o ambulanţă, pentru a primi îngrijiri medicale", au precizat reprezentanţii IPJ Constanţa.

Poliţiştii fac din nou către constănţeni apelul de a rămâne în locuinţe şi de a nu se deplasa decât dacă este absolut necesar, având în vedere codul portocaliu de ninsori, valabil până la ora 20,00.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite