Femeia care a ridicat 21.800 de lei rămași blocați într-un bancomat din Târgu-Mureș a fost găsită

0
0

Tânăra dată în urmărire, miercuri, 14 septembrie, după ce și-a însușit 21.800 de lei blocați într-un bancomat, în urma unei tranzacții eșuate, la Târgu-Mureș, a fost găsită.

Femeia a fost găsită. Foto: captură video stirileprotv.ro
Femeia a fost găsită. Foto: captură video stirileprotv.ro

„Persoana în cauză s-a prezentat la sediul I.P.J. Mureş, în continuare poliţiştii efectuează verificări în vederea lămuririi situaţiei de fapt”, a transmis Poliţia Mureş. 

La data de 8 august a.c., un cetăţean s-a deplasat la sucursala unei bănci din municipiul Târgu Mureş pentru a depune într-un cont bancar 21.800 de lei. După ce banii au fost depuşi, ca urmare a unei erori a bancomatului, suma de bani a rămas blocată în interiorul locaşului, cetăţeanul în cauză nesesizând cele întâmplate. Astfel, suma care a rămas în interiorul locaşului de depunere a numerarului a fost însuşită, pe nedrept, ulterior, de către o persoană neidentificată", conform comunicatului de presă IPJ Mureş, transmis de Agerpres

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Mureş au deschis un dosar penal cu privire la comiterea infracţiunii de „însuşirea bunului găsit" şi au oferit publicităţii poza tinerei, care a fost surprinsă de camerele de supraveghere.   

Poliţiştii mureşeni solicită sprijinul cetăţenilor în vederea identificării femeii din imagine şi lămuririi situaţiei de fapt. Oricine poate oferi detalii cu privire la această persoană este rugat să apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie", se mai arată în comunicatul IPJ Mureş. 

Târgu-Mureş


Ultimele știri
Cele mai citite