Alegeri prezidenţiale 2014. Andy a votat la Paris după 10 ore de aşteptare. „Era o mare de oameni nemulţumiţi care încerca să intre pe teritoriul României“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Andy Toma, un specialist IT din Constanţa care trăieşte de 4 ani la Paris, a reuşit să voteze la alegerile prezidenţiale 2014, după nu mai puţin de 10 ore de stat la coadă.

Constănţeanul nu s-a lăsat descurajat nici de vremea rea, nici de frig, nici de statul în picioare atâta timp. Din contră, toate aceste piedici l-au îndârjit să îşi pună ştampila pe buletinul de vot.

„A fost o mizerie programată. Eram o mare de oameni nemulţumiţi la Paris, încercând să intre pe teritoriul României. Coada a mers cu viteza melcului. Treceau şi 30 minute fără să intre nimeni în secţie.

Acum doi ani am votat USL pentru componenta sa liberală, împotriva mârlăniilor lui Băsescu şi pentru că în circumscripţia mea de Constanţa a fost Remus Cernea pe listă.

Între timp lucrurile au luat alte întorsături, însă eu rămân constant pe componenta liberală, împotriva mârlăniilor lui Ponta de data asta.

De data asta spiritul meu este pozitiv pentru Klaus Iohannis care poate aduce o atmosferă nouă şi în ţară, aşa cum o simt deja de 4 ani de când am plecat“, a mărturisit Andy Toma.

image

Vă mai recomandăm

Alegeri prezidenţiale 2014. Tinerii români din diaspora: „Nu vrem să trăim în Anglia. Vrem să trăim în România ca în Anglia“

Alegeri prezidenţiale 2014. Părinţii Antoniei, româncuţa din Oslo: „Votaţi cu capul, nu cu stomacul!“

Alegeri prezidenţiale 2014. Alexandra, din Dubai: „Români, gândiţi dincolo de pomeni şi turism electoral. Că 5 ani tot pe noi ne aşteaptă greul“

Constanţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite