Alegeri prezidenţiale 2014. Alexandra, din Dubai: „Români, gândiţi dincolo de pomeni şi turism electoral. Că 5 ani tot pe noi ne aşteaptă greul“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Români din diaspora la vot, la Consulatul român din Dubai Fotografii Alexandra Ghinea
Români din diaspora la vot, la Consulatul român din Dubai Fotografii Alexandra Ghinea

Alexandra Ghinea, o tânără din Constanţa absolventă de Litere, a votat la alegerile prezidenţiale din 16 noiembrie 2014 la Consulatul General al României din Dubai, împreună cu părinţii săi. Tânăra a mers să-şi viziteze familia, care lucrează acolo.

Părinţii Alexandrei locuiesc la Ajman, un oraş situat la 35 kilometri de Dubai. Cei trei au ajuns la secţia de votare amenajată la consulat în jurul prânzului.

„Eram aproximativ 15 persoane la vot, cu tot cu personalul consular. Procesul de votare a decurs simplu, lejer, fără probleme.

Am votat cu Iohannis, pentru că a afişat bun-simţ şi decenţă în ce a prezentat şi nu s-a coborât la nivelul de grotesc al campaniei electorale a lui Ponta, cu atacuri la persoană şi familie.

Eu cred că ar face treabă faină, dacă îl lasă majoritatea şi nu mi-ar fi ruşine cu el în lume. Doresc ca românii să gândească dincolo de pomeni ieftine şi turism electoral... lucruri de moment. Că 5 ani tot pe noi ne aşteaptă greul“, declară Alexandra Ghinea (foto).

Alexandra Ghinea din Constanţa a votat în diaspora la Consulatul român din Dubai Foto Alexandra Ghinea
image
Români din diaspora la vot. Consulatul român din Dubai Foto Alexandra Ghinea

Vă mai recomandăm

Alegeri prezidenţiale 2014. Părinţii Antoniei, româncuţa din Oslo: „Votaţi cu capul, nu cu stomacul!“

Alegeri prezidenţiale 2014. Tinerii români din diaspora: „Nu vrem să trăim în Anglia. Vrem să trăim în România ca în Anglia“

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite