Accident rutier cu patru răniți. Șoferul era băut și avea permisul suspendat

0
Publicat:

Un grav accident de circulație produs de un șofer beat și cu permisul suspendat s-a produs în noaptea de joi spre vineri, 27 octombrie 2023, pe DN 68 A, în zona localității Traian Vuia din Timiș. Patru persoane au ajuns la spital.

Pompierii intervin la accident FOTO ISU Banat
Pompierii intervin la accident FOTO ISU Banat

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 2.00, când șoferul, un tânăr de 24 de ani, pierdut controlul direcției, iar mașina s-a răsturnat pe marginea drumului. Patru persoane au fost rănite, iar doi dintre tineri au rămas incarcerate în mașină.

Un bărbat în vârstă de 24 de ani, a condus un autoturism pe DN 68 A dinspre Dumbrava spre Lugoj, iar la un moment dat a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-a răsturnat pe partea dreaptă a părții carosabile. În urma accidentului, au rezultat patru victime - conducătorul auto, o minoră de 15 ani, și alți doi tineri de 18 și 20 de ani, fiind transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, au transmis cei de la Inspectoratul de Poliție a Județului Timiș.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Însă, în urma verificărilor în bazele de date, polițiștii au stabilit că tânărul avea și permisul suspendat.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului, conducerea unui autovehicul cu permisul de conducere suspendat și vătămare corporală din culpă”, au mai transmis cei de la IPJ Timiș.

La fața locului s-au deplasat 14 pompieri din cadrul Detasamentului Lugoj și Statiei Faget cu o autospecială de primă intervenție și comanda, o autospecială de descarcerare, o autospeciala de stingere cu apă și spumă și două ambulanțe SMURD.

La momentul sosirii echipajelor, autoturismul era răsturnat în afara părții carosabile, cu două victime autoevacuate și alte două încarcerate, inconștiente. În timpul manevrelor de extragere, una dintre victime a început să comunice cu salvatorii, aceasta fiind extrasă conștientă. Cea de-a doua victimă încarcerată a fost extrasă cu semne vitale. Toate cele patru victime (trei de sex masculin si una de sex feminin) au fost transportate de către echipajele medicale la spital”, au anunțat cei de la ISU Timiș.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite