A doua seară de proteste la Constanţa. Tinerii au scandat împotriva lui Victor Ponta

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru a doua seară consecutiv, şi a Constanţa au fost proteste în stradă. Dacă sâmbătă în faţa Prefecturii Constanţa au ieşit 300 de tineri, duminică abia dacă s-au adunat 20.

Majoritatea sunt tineri. Înarmaţi cu steaguri tricolore sau cu afişe, tinerii au transmis mai multe mesaje din faţa Prefecturii Constanţa. „Jos Ponta!“, „Nu pot ei fura cât putem noi vota!“, „Ponta pentru noi este Ceauşescu doi!“, „Nu-i cumperi pe ei cu zahăr şi ulei!“ au predominat.

Totodată, ei i-au susţinut pe conaţionalii din Diasporă care nu au putut vota pe 2 noiembrie, la primul tur al alegerilor prezidenţiale.

În prima seară, Eduard Burghelia, un tânăr antreprenor, a spus celor prezenţi: „Dacă iese Ponta preşedinte, eu plec din ţară”. Cuvântul l-a luat şi o doamnă, care s-a plâns celor prezenţi de faptul că fiica ei este şomeră cu masterat şi a strigat că trebuie să se schimbe ceva în România.

În mijlocul protestatarilor s-a aflat şi tenorul Bogdan Ocheşel, care a cântat alături de tineri Imnul României „Deşteaptă-te române“.

Vă mai recomandăm:

Protest în capitala Moldovei. Ieşenii se solidarizează cu românii din diaspora, care nu au putut vota în primul tur al alegerilor prezidenţiale

Mii de timişoreni ies în stradă pentru Iohannis. Revoluţionarii pesedişti se pregătesc de scandal: „O să aveţi surpriză. Cu atât mai bine că e şi noapte”

Tinerii se răscoală. „Constanţa, ieşi în stradă dacă nu îl vrei pe Ponta preşedinte“

ConstanţaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite