Un milionar în criptomonede din Cluj-Napoca, bătut de doi hoți în apartamentul său

0
Publicat:
Ultima actualizare:

 Un clujean, în vârstă de 32 de ani, a fost agresat de doi hoți, chiar în apartamentul său. Incidentul a avut loc în cursul nopții de luni, 17 iunie, spre marți, 18 iunie.

Bărbatul din Cluj-Napoca a fost bătut de cei doi indivizi. Foto: Arhivă
Bărbatul din Cluj-Napoca a fost bătut de cei doi indivizi. Foto: Arhivă

Potrivit Antena 3 CNN, clujeanul, care se spune că are afaceri cu criptomonede, le-a deschis ușa hoților, convins fiind de faptul că de partea cealaltă a ușii se afla o prietenă cu care urma să se întâlnească.  

Conform unor surse din anchetă, bărbatul din Cluj-Napoca a fost bătut de cei doi indivizi care aveau fețele acoperite. Totuși, după ce a încasat câteva lovituri, el a reușit să ajungă pe balcon și a strigat disperat după ajutor. 

Ulterior, hoții au părăsit locuința bărbatului. Până în acest moment, oamenii legii nu au dat de urma celor doi indivizi.

În continuare, bărbatul a sesizat dimineața incidentul autorităților. Apoi, organele de poliție și-au făcut apariția la apartamentul clujeanului și au ridicat probe, printre care și imagini surprinse de camerele de supraveghere. 

Bărbatul de 32 de ani le-a spus polițiștilor că nu știe cine sunt cei care i-au intrat în locuință și că nu i-au furat obiecte din casă. 

Cât despre identitatea clujeanului, aceasta nu este cunoscută. Până în prezent se știe doar că era un fan al mașinilor de lux și că posedă două asemenea autoturisme. 

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite