Cât costă hot-dog-ul cu homar și caviar. Nu se servește cu cartofi prăjiți

0
Publicat:

Restaurantul Mayfair lansează un hot dog, acoperit cu homar și caviar, care nu se servește cu cartofi prăjiți.

Hot dog-ul costă 56 de euro FOTO: X
Hot dog-ul costă 56 de euro FOTO: X

Un pop-up de lux din Park Lane vinde hot dog la prețul uriaș de 56 de euro.

În timp ce mâncarea stradală populară costă de obicei mai puțin de 2,3 euro și este acoperită cu muștar sau ketchup, Bubbledogs își servește oferta cu garnituri foarte extravagante, inclusiv homar și caviar Beluga, scrie dailymail.co.uk.

Restaurantul sugerează asocierea cărnii de stradă cu șampanie - pe care o vinde cu 26 de euro pe pahar.

Pop-up-ul se află în prezent la 45 Park Lane, parte a Dorchester Group, și este o colaborare între Elliot Grover de la hotel, care a gătit la Oscarurile din acest an și lucrează cu Sandia Chang și James Knappett, care a fondat restaurantul.

În timp ce restaurantul are în mare parte recenzii elogioase, lăudând serviciul și gustul mâncării rapide, unii clienți s-au plâns de preț, mai ales că felul de mâncare vine fără cartofi prăjiți.

Mâncarea este o îmbinare a tradițiilor americane și britanice, cu ingrediente de la The Franconian Sausage Company, servite în rulouri proaspăt coapte de la CUT Pastry Kitchen.

Meniul include, de asemenea, mâncăruri amuzante pentru degetul mic, inclusiv: tater tots clasice americane condimentate cu togarashi japonez, Mac & Cheese de la CUT și aripioare de pui Buffalo semnate Bubbledogs.

În altă parte, există un hot-dog de ciocolată unic și indulgent, făcut cu ganache de ciocolată Jivara, servit pe o brioșă cu scorțișoară, cu un sos de cireșe și fructul pasiunii.

Acest lucru vine după ce un alt restaurant din vestul Londrei a fost criticat pentru prețurile sale ridicate.

Tom Kerridge și-a supărat clienții prin creșterea prețului sandvișului său cu deget de pește de la Harrods de la 21,2 la 31,8 de euro.

Bucătarul cu stele Michelin a stabilit prețul sandvișului său cu degetul de pește la 21,2 euro în restaurantul Kerridge's Fish and Chips din cadrul magazinului Knightsbridge în septembrie anul trecut.

Acum, sandvișul semnat de bucătarul de televiziune este vândut cu o garnitură, cum ar fi cartofi prăjiți, salată tare, mazăre cu mentă sau broccoli, la prețul de 31,8 de euro și nu mai este anunțat singur în meniu.

Adăugarea unei garnituri atenuează lovitura noului preț scump, deoarece acestea costă de obicei 10,3 sau 11,21 euro singure - astfel încât cinele pot economisi de fapt 0,59 cenți în funcție de cea pe care o aleg.

Dar unii clienți ar putea fi nemulțumiți pentru că nu mai pot cumpăra sandvișul ca atare la prețul de 21,24 de euro.

Magazin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite