Un hoț a distrus 16 mașini din Sectorul 6 al Capitalei, dar n-a reușit să fure din ele decât un parfum

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat e suspectat că ar fi autorul unui furt și al mai multor distrugeri, provocate în încercarea de sustrage diverse bunuri din interiorul acestora. A fugit cu un parfum de 600 de lei, dar a provocat daune de zeci de mii. Polițiștii îl caută.

Cercetările sunt continuate de polițiști din cadrul Secției 20. FOTO Facebook Poliția Română
Cercetările sunt continuate de polițiști din cadrul Secției 20. FOTO Facebook Poliția Română

La data de 13 martie 2024, Poliția Capitalei - Secția 20 Poliție a fost sesizată, de mai mulți proprietari, cu privire la faptul că, într-o zonă din Sectorul 6, 16 autoturisme prezintă urme de distrugere, prin aceea că au geamurile laterale sau lunetele sparte”, precizează, într-un comunicat, Poliția Capitalei.

Polițiștii au efectuat cercetări la fața locului și au stabilit că, din interiorul unui autoturism a fost sustras un parfum, în valoare de 600 de lei, iar 10 dintre celelalte autoturisme prezintă urme de răvășire, fără a fi sustrase bunuri din interior.

„Din primele date, bănuit de comiterea acestor fapte este un bărbat, iar polițiștii au demarat verificările în vederea identificării și depistării lui”, mai precizează Poliția Capitalei.

Cercetările sunt continuate de polițiști din cadrul Secției 20, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere, tentativă la furt calificat și furt calificat, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite