Hoț prins în flagrant și arestat. I-a furat unei fete portofelul cu acte, carduri şi bani | VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţişti din cadrul Brigăzii de Poliţie pentru Transportul Public au prins în flagrant un bărbat, în vârstă de 62 de ani. Oamenii legii l-au reținut imediat după ce a sustras un portofel cu acte, carduri şi bani, din rucsacul unei tinere, în vârstă de 19 ani.

S-a întâmplat într-un tren staţionat în Gara de Nord.

„Bănuitul a fost imobilizat şi condus la audieri, iar în baza probatoriului administrat cel în cauză a fost reţinut pentru 24 de ore. Ulterior, faţă de cel în cauză a fost dispusă măsura arestului preventiv pentru 30 de zile", informează un comunicat al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB) transmis, sâmbătă, Agerpres.

Tânăra și-a recuperat portofelul, cu tot cu acte, carduri şi bani.

Cercetările sunt continuate de Brigada de Poliţie pentru Transportul Public, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

Acțiuni preventive ale polițiștilor

Brigada de Poliţie pentru Transportul Public din cadrul DGPMB, în colaborare cu Biroul de Poliţie Transporturi Feroviare Gara de Nord şi Poliţia Transporturi Feroviare Roşiori de Vede Nord, au organizat, vineri, acţiuni pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, cu precădere pentru prevenirea şi combaterea furturilor din buzunare, genţi şi poşete, în staţiile şi mijloacele de transport în comun, precum şi în trenurile de călători.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite