Târguri de Cariere la Cluj. Firmele oferă joburi şi internshipuri plătite

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La Cluj-Napoca vor fi organizate, marţea şi miercurea aceasta, 4 şi 5 noiembrie, două ediţii ale Târgului de Cariere dedicate tinerilor specialişti aflaţi în căutarea unui loc de muncă.

Mii de studenţi şi absolvenţi sunt aşteptaţi la Casa de Cultură a Studenţilor din Cluj-Napoca la Târgul de Cariere cu oferte de angajare în domenii generale (4-5 noiembrie) şi la Târgul de Cariere în IT, eveniment dedicat mediului IT (6-7 noiembrie). Companiile prezente la cele două târguri oferă oportunităţi de carieră variate, de la posturi full-time şi part-time până la internshipuri plătite.

Târgul de Cariere global îi are ca parteneri pe Bosch, BUW, E-ON, eJobs, Lugera şi Office Depot, iar partenerii evenimentelor de la Cluj sunt Emerson, Endava, Genpact, ProCredit Bank, Steelcase, Sykes şi Terapia Ranbaxy, Participă şi firmele: Bombardier, City Plaza, Continental-Contitech, Cora, Decathlon, KUKA, Leoni, Pirelli, RDS & RCS, Thomsons, Trenkwalder şi UAC.

„Ediţiile din această toamnă ale Târgului de Cariere se centrează pe interacţiunea directă între tinerii care îşi caută noi oportunităţi de carieră şi potenţialii angajatori. Pe de o parte, vizitatorii au ocazia de a discuta direct cu reprezentanţii companiilor unde şi-ar dori să lucreze, iar, pe de altă parte, aceştia din urmă au ocazia să recruteze şi, totodată, să ia pulsul pieţei muncii”, a declarat Louisa Olar, project manager-ul Târgului de Cariere.
„Săptămâna carierei” continuă joi şi vineri, 6-7 noiembrie, tot la Casa de Cultură a Studenţilor, cu Târgul de Cariere în IT, eveniment special dedicat „motorului” economiei clujene. Dintre participanţi mai fac parte Altom, Arxia, Game Web Creations, FME, Imprezzio Global, ISDC, Net Mach, RDS & RCS, Techromix şi Ullink, iar lista completă se găseşte pe www.targuldecariere.ro/cluj-it.

Programatorii îşi pot arăta priceperea chiar la târg, în cadrul competiţiilor Speed Coding Challenge organizate de Intel, HP şi Idea Studios, iar cele mai reuşite rezolvări vor fi premiate pe loc. În prima zi a târgului, 6 noiembrie, studenţii şi absolvenţii de IT, care vorbesc limba engleză, pot participa, gratuit, la workshopul Siemens Challenge. Accesul la atelier este gratuit şi se realizează pe bază de înscriere prin completarea formularului dedicat de pe pagina târgului. Trainerul workshop-ului este Tom Schreiber, software architect, membru al echipei Siemens din Nuremberg, Germania, specialist în Java, C#, Ruby, Haskell şi C/C++.

Vizitatorii târgurilor îşi vor putea îmbunătăţi CV-ul la standul de consiliere în carieră, iar cei care vin cu CV-ul eJobs completat minim 90% intră în cursa pentru un laptop şi un smartphone.

Târgul de Cariere este cea mai mare reţea de evenimente de carieră din România şi Republica Moldova şi aduce împreună sute de angajatori şi mii de candidaţi. Proiectul, demarat în 2006 de compania clujeană Fapte, este organizat în fiecare primăvară şi toamnă în mari oraşe din România şi se adresează atât angajatorilor din domenii diverse, cât şi tinerilor interesaţi de oportunităţi de carieră.

Mai puteţi citi:

Locuri de muncă în companii de top pentru tineri. Specialist în recrutare: „Mă uit pe un CV între 6 şi 8 secunde!”

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite