Încep pregătirile pentru Rio 2016! Belu şi Bitang s-au întors la lotul de gimnastică. Alte două gimnaste vor şi ele să revină

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei doi reputaţi antrenori, Octavian Bellu şi Mariana Bitang, care au renunţat în urmă cu aproape patru luni să mai fie antrenorii lotului feminin de gimnastică, au revenit asupra deciziei şi s-au întors în sala de antrenament, de unde supervizează pregătirea fetelor.

Octavian Belu şi Mariana Bitang au decis în luna august să renunţe să mai antreneze lotul feminin de gimnastică, nemulţumiţi că în fruntea olimpismului românesc a ajuns Alin Petrache. Decizia celor doi tehnicieni părea foarte fermă, dar, în cele din urmă, aceştia s-au răzgândit şi s-au întors la ce ştiu să facă mai bine, pregătirea micuţelor gimnaste. 

Potrivit gsp.ro, în sala de gimnastică de la Izvorani au reapărut Octavian Belu şi Mariana Bitang, care au început un program de pregătire cu cele 20 de gimnaste, componente ale lotului olimpic feminin. "După discuţiile purtate cu Belu şi Bitang pot afirma că cei doi mari tehnicieni vor redeveni coordonatorii lotului feminin. Mai trebuie definitivată înţelegerea cu federaţia de gimnastică şi cu forul olimpic român, dar eu cred că fetele de la lot au fost cele care i-au determinat pe antrenori să se întoarcă", a declarat secretarul de stat din MTS, Carmen Tocală.

Pe lângă revenirea celor doi antrenori, la lot şi-ar putea face apariţia alte două nume grele ale gimnasticii româneşti, Sandra Izbaşa şi Cătălina Ponor, care sunt tentate să se întoarcă în sală cu scopul de a participa la Jocurile Olimpice de la Rio, din 2016. 

Alin Petrache, preşedinte COSR, despre revenirea la lot a lui Belu şi Bitang: "Ştiu că s-au întors, dar nu am vorbit cu ei încă." 
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite