Răzbunarea diabolică a unei femei. „Am nevoie de cel mai puturos gunoi și plătesc oricât”. Sfaturile primite, pe măsură

0
0
Publicat:

O femeie a postat un anunț prin care căuta cel mai puturos gunoi care poate fi găsit, doar pentru a se răzbuna pe cineva. Pentru asta, ea s-a arătat dispusă să plătească, ba chiar să se deplaseze pentru a prelua coletul cu cel mai dezgustător miros. În cel mai scurt timp, anunțul a devenit viral.

Foto generală gunoi. FOTO PIxabay
Foto generală gunoi. FOTO PIxabay

Anunțul postat de o clujeană pe reddit.com a devenit viral și a stârnit amuzament, dar și multă nedumerire în rândul internauților. Femeia a anunțat că are nevoie de un gunoi extrem de puturos pentru a se răzbuna pe cineva, iar imediat sfaturile au început să curgă. Totul pentru a o ajuta în tentativa „diabolică” de răzbunare.

Poate sună a glumă, dar vreau să mă răzbun pe cineva care de câteva luni de zile îmi tot face viața un calvar, și pentru asta am nevoie de un sac de gunoi foarte puturos. Și prin foarte puturos vreau să zic genul de miros care să te facă să-ți vină să vomiți și mațele din tine numai când îl simți. Nu mă interesează ce e în sac, atâta timp cât pute de-ți vine să mori. Vin eu oriunde în Cluj sau în Florești să îl iau și vă și dau 50 de lei pe el. Am nevoie până poimâine cel târziu. Lăsați comment sau mesaj în privat și vă contactez eu”, a scris femeia.

Iar răspunsurile nu au întârziat. În scurt timp, comentariile s-au îngrămădit într-un ritm de accelerat. „Dacă am învățat de la Reddit ceva e ... Feromoni de crap”, a fost un prim sfat. „Lasă-i pe ăia de crap… ăia de somn sunt baza”, a intervenit altcineva.

Lasă puțin la soare două conserve de hering în ulei cu ceapă... după aia bagă-le în sac și ai rezolvat treaba... și te costă și vreo 15-20 de lei maxim”, i-a sugerat un alt membru al grupului.

Mai ceva ca o comedie

Așa s-a dat semnalul veseliei generalizate. Distrați de anunț, tot mai mulți au venit cu propriile sfaturi, dar și cu glume. „Hahaha. Pari genul de om care mi-a aruncat vineri ceva substanță pe ușa de la intrare de mirosea în ultimul hal și care a topit vopseaua. Aș vrea să te pun în contact cu persoana respectivă, dar nu am aflat cine e... Supărarea vecinului care a făcut asta a venit în urma unor găuri date în pereți de către muncitorii care renovează apartamentul. Menționez că nu s-a întâmplat în timpul orelor de liniște”, a spus altcineva.

Foto generală. SURSA: Pixabay
Foto generală. SURSA: Pixabay

„Ok, trebuie să recunosc că ador threadul ăsta și vreau să aud și continuarea, sau poate o să vedem în câteva zile: cu ce să scot cel mai puternic miros din ... Dar înapoi la oalele noastre... cele mai puternice și „vomitive” mirosuri sunt cadaverina și putresceina, ia ceva animal mort/intestine de vită sau pui/un pește întreg îl bagi în lapte cu drojdie, lași câteva zile să înflorească și baftă să nu îți verși mațele până faci ce ai de făcut, e genul de miros care intră în țesătură, orice material poros, lemn, etc și nu iese luni de zile”, a punctat altcineva.

„Pfff, am crezut că te referi la un om leneș și cu personalitate de căcat și eram dispus să mă ofer”, a glumit altul. În aceeași notă a continuat și un alt internaut amuzat de discuție. „Poți să produci singur(ă) așa ceva. Mănânci o mâncare asiatică, bei mai mult alcool (special ca să te îmbeți). Ții un lighean aproape. Când vomiti, prinzi totul din lighean. Pui într-o pungă din plastic... și o folosești pe urmă cum vrei.”

„NileRed are un playlist întreg de video-uri științifice cu tot ce-ți trebuie... poate cea mai simplă și accesibilă metodă era în video-ul asta unde a pus pipi la fiert să obțină uree. Funcționează și să iei cel mai nașpa și puturos pește, să îl izolezi bine într-o pungă (sau mai multe pentru siguranță) și să-l lași la cald câteva zile. Poți adăuga și câteva ouă sparte pentru maxim efect”, i-a sugerat altcineva.

Printre atâtea sfaturi și atâtea glume și ironii a lipsit însă exact deznodământul poveștii, așteptat cu sufletul la gură de internauții care s-au distrat de minune în timpul „dezbaterii” .

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite