Preşedintele PSD Cluj: „nu am primit încrederea românilor pentru a organiza contraproteste! Trebuie să luăm în calcul retragerea Ordonanţei de Urgenţă”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preşedintele PSD Cluj, Horia Nasra. FOTO: Florina Pop
Preşedintele PSD Cluj, Horia Nasra. FOTO: Florina Pop

Preşedintele PSD Cluj, Horia Nasra, a reacţionat la ştirea conform căreia deputatul PSD, Liviu Pleşoianu, a cerut susţinătorilor PSD să facă o contramanifestaţie. Clujeanul nu este de acord cu colegul său din Bucureşti, arătând „pentru a nu dezbina #România trebuie să luăm în calcul retragerea Ordonanţei de Urgenţă.”

„GATA! AJUNGE! E momentul să strângem rândurile! Daţi mai departe... VOCEA NOASTRĂ SE VA AUZI!", este mesajul transmis de Liviu Pleşoianu, deputat PSD. De altfel, acesta a zis, în direct, la Antena 3, că mitingul va fi autorizat şi a mai spus că decizia de a scoate oamenii în stradă a fost luată în noaptea de vineri spre sâmbătă”, se arată în ştirea pe care Preşedintele PSD Cluj, Horia Nasra, a distribuit-o pe pagina sa de Facebook cu următorul comentariu: „Un punct de vedere cu care personal nu sunt de acord. În 11 decembrie nu am primit încrederea românilor pentru a organiza contraproteste! Pentru a nu dezbina #România trebuie să luăm în calcul retragerea Ordonanţei de Urgenţă.”

Citeşte şi

FOTO VIDEO Peste 30.000 de clujeni în stradă. „Înger, îngeraşule, scapă-ne de PSD!“

UPDATE FOTO VIDEO Peste 30.000 de clujeni în stradă. „În 89, tată,/Ai ieşit şi tu/Astăzi ies şi eu/Pentru fiul meu!“

FOTO VIDEO Peste 35.000 de oameni au protestat pe străzile Clujului. „Dragnea, nu uita, ai şi tu celula ta!“

Cluj-Napoca


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri