Mesajul actorilor Teatrului Naţional din Cluj la finalul unui spectacol: „Suntem aşteptaţi în stradă. Murim pe scenă - înviem în stradă!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Protagoniştii spectacolului „Romeo şi Julieta”, jucat la Teatrul Naţional din Cluj-Napoca, au impresionat publicul la finalul piesei. Actorul Ionuţ Caras a ieşit pe scenă cu o pancartă pe care scria ”SUNTEM AŞTEPTAŢI AFARĂ”. El susţine că şi astăzi va protesta alături de manifestanţi: „murim pe scenă - înviem în stradă”.

Zecii de mii clujeni au ieşit săptămâna aceasta în stradă pentru a protesta faţă de Ordonanţele de modificare a Codurilor penale. Taseul manifestaţiilor trece aproape invariabil prin faţa clădirii Teatrului şi a Operei Naţionale. Joi seara, protestul a ajuns şi în sala de spectacole. La finalul piesei „Romeo şi Julieta”, actorul Ionuţ Caras a venit pe scenă cu o pancartă pe care scria ”SUNTEM AŞTEPTAŢI AFARĂ”. Pe pagina lui de Facebook, acesta a scris astăzi: „Eu iar mor diseară (am Zbor deasupra unui cuib de cuci - de data asta doar eu o mierlesc...) dar e de bine pentru că sala este plină ceea ce înseamnă că pe la 9 jumate aşa - Hop 9 sute în stradă! :) Murim pe scenă - înviem în stradă!  Ne vedem afară. Am auzit că cică, din cauza unor aşa zise forţe oculte, au reapărut în atenţia publică 2 legume uitate: usturoiul la noi - pentru protecţie şi morcovul la ei - pentru : A. direcţie / B. corecţie / C. erecţie. Alegeţi voi”.

Citeşte şi

FOTO VIDEO Peste 30.000 de clujeni în stradă. „Înger, îngeraşule, scapă-ne de PSD!“

UPDATE FOTO VIDEO Peste 30.000 de clujeni în stradă. „În 89, tată,/Ai ieşit şi tu/Astăzi ies şi eu/Pentru fiul meu!“

FOTO VIDEO Peste 35.000 de oameni au protestat pe străzile Clujului. „Dragnea, nu uita, ai şi tu celula ta!“

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite