VIDEO Accidentul teribil din Cluj-Napoca, surprins de camere de supraveghere. Motorul BMW-ului a zburat la câțiva metri

0
0

Accidentul care a avut loc, duminică dimineața, 25 septembrie, în Cluj-Napoca, a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă. Se poate observa că tânărul de 25 de ani avea o viteză foarte mare, la impact motorul mașinii zburând la câțiva metri.

Mașina a fost transformată într-un morman de fiare în urma impactului cu un stâlp. FOTO: ISU
Mașina a fost transformată într-un morman de fiare în urma impactului cu un stâlp. FOTO: ISU

Din imaginile furnizate de camerele de supraveghere aflate în zonă se poate observa că tânărul de 25 de ani avea o viteză foarte mare, când a intrat în stâlpul de iluminat de pe trotuar. Unii martori susțin că acul de kilometraj a rămas blocat la 180 de kilometri la oră.

În imagini se poate observa cum motorul mașinii ia foc și zboară la câțiva metri de la locul impactului.

Șoferul locuia în Cluj-Napoca și a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității Babeș-Bolyai. Era la volanul unui BMW, care a fost aproape secționat de stâlpul de pe trotuar.

Din imaginile suprinse de camerele de supraveghere se poate vedea impactul violent al BMW-ului cu stâlpul de iluminat. Sursă video: Știri de Cluj 

Poliția continuă cercetările

În jurul orei 06.00, pe strada Moţilor din municipiul Cluj-Napoca s-a înregistrat un eveniment rutier soldat cu decesul conducătorului auto, un tânăr în vârstă de 25 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, au relatat polițiștii clujeni.

„Sunt continuate cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc nefericitul eveniment”, a transmis Poliția Cluj.

Șoferul găsit mort

Pompierii din cadrul Detașamentului 2 Cluj-Napoca au transmis că au intervenit în dimineața de duminică, 25 septembrie, la un grav accident rutier petrecut pe Calea Moților din Cluj-Napoca. Apelul de urgență a venit la ora 6.18, iar la fața locului s-au deplasat două autospeciale, precum și un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă.

Ulterior, în sprijin a venit și o autospecială cu modul de descarcerare de la Detașamentul 1. În momentul în care pompierii au ajuns la fața locului, aceștia au găsit un autoturism puternic avariat. Înăuntru se afla un bărbat încarcerat, care prezenta leziuni incompatibile cu viața. Drept urmare, nu s-au mai putut aplica manevre de resuscitare. Mai exact, a fost vorba despre un tânăr în vârstă de 25 de ani.

Cluj-Napoca


Ultimele știri
Cele mai citite