Ofertă imobiliară imbatabilă pentru clujeni. „Gătești direct din duș” FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Garsoniera cu canapea galbenă, de 11 metri pătraţi, este eclipsată la Cluj de o altă locuință identică, dar care pare și mai ciudată. Pe un grup de Facebook, garsoniera 2 în 1 în care se poate găti stând la duș a devenit virală.

Garsoniera 2 în 1 ar fi situată undeva în Cluj. FOTO Primăria Cluj
Garsoniera 2 în 1 ar fi situată undeva în Cluj. FOTO Primăria Cluj

Noua vedetă a celei mai scumpe piețe imobiliare din România, cea din Cluj este garsoniera 2 în 1, unde viitorul chiriaș va putea să gătească în timp ce stă în cadă sau face duș.

Anunțul a apărut pe  grupul de Facebook Chirie CLUJ-NAPOCA (direct de la proprietar) și a devenit în scurt timp viral. Imaginea este atât de ridicolă, cu cada pusă chiar lângă chiuveta din bucurie și aparatul de gătit, încât mai mulți dintre cei care au comentat s-au întrebat dacă anunțul nu este doar o glumă. Evident, cel care a postat anunțul inițial mai în glumă, mai în serios, nu a răspuns.

Ofer chirie, Zorilor, 500 euro" a fost anunțul laconic postat deasupra fotografiei cu baia şi bucătăria 2 în 1. A fost semnalul unei fieste a ironiilor și a glumelor, iar sute de membri ai grupului au comentat. 

Garsoniera 2 în 1, glumă sau o culme a invetivității românului? FOTO Facebook
Garsoniera 2 în 1, glumă sau o culme a invetivității românului? FOTO Facebook

Dacă faci infarct n-ai unde să cazi”, a scris cineva. „Mai dai o lingură într-o oală în timp ce stai Jacuzzi, iar prețul face la ce văd”, a adăugat alt membru al grupului. „Fac baie, pun și niște spumă, amestec și în ciorba. Perfect!”, s-a amuzat altcineva.

Poate nu ți-ai dat seama, dar e 2 în 1. Ai pat și cadă, dar dacă bagi o plapumă și o pernă în cadă cu ce seamănă?! Dacă mănânci o zeamă de fasole gătită îi minunată bucătăria, faci și jacuzzi. Pentru ce să aglomereze camera?”, a comentat alt glumeț. „Mai merge o perdeluţă la dulapul de sub plită şi o daţi cu 600”, a intervenit un alt internaut.

Baia în bucătărie?! Lipsește vasul de toaletă, dacă îl avea cred că cerea 600 de euro”, a râs altul. „Doamne, da` nu ești sănătos omule? Nu ți-e frică de Dumnezeu? Mai pune pe preț!”, a comentat altcineva. „Impresionant, dar adevărat!”, a fost altă opinie.

Legenda spune că priza este pe fundul căzii” și „Închiriez loc pe scaun în tramvai”, au fost doar câteva dintre sutele de comentarii ironice. 

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite