O nouă generaţie de oameni de afaceri şcoliţi după model britanic. Cursanţii EMBA University of Hull provin şi din IT, inginerie şi medicină

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Studenţi  FOTO UBB
Studenţi  FOTO UBB

A doua generaţie EMBA University of Hull din România începe, în acest weekend, cursurile şcolii britanice de business. Cei 26 de cursanţi provin din management, inginerie, IT, medicină, resurse umane etc şi media de vârstă e de 34 de ani.

Această şcoală de business este o experienţă nouă, 100% britanică, pentru o nouă generaţie de leaderi. Businessul va fi înţeles din mai multe perspective prin dezvoltarea calităţilor antreprenoriale”, consideră Dr. Andrew Taylor, directorul Programului EMBA.

Cursanţii provin din domenii precum management, inginerie, banking, brokeraj, IT, medicină, resurse umane, arhitectură, telecomunicaţii, consultanţă, educaţie etc. Media de vârstă este de aproape 34 de ani.

Acestora le vor preda profesori de la University of Hull şi au loc la Univesitatea Babeş-Bolyai, unul dintre partenerii acestei iniţiative. Cursanţii vor parcurge 13 module, dintre care unul va fi predat în Marea Britanie. „Stilul de predare şi de examinare este similar şcolilor de business pe care University of Hull le are şi în alte ţări, deschise  pe parcursul a 20 de ani. Diploma de absolvire a acestui EMBA este internaţională, acordată de University of Hull”, anunţă reprezentanţii Programului EMBA.

EMBA University of Hull a fost lansat în 2015, prin colaborarea dintre UBB, Universitatea Hull, Banca Transilvania şi Electrogrup. EMBA University of Hull este acreditat de AMBA - Asociaţia MBAs, precum şi de Asociaţia Şcolilor de Business Avansate (AACSB - The Association to Advance Collegiate Schools of Business). De aceasta din urmă beneficiază doar 5% dintre cele 13.000 de şcoli MBA din lume. Universitatea Hull se află în top 200 cele mai importante universităţi din lume, conform Times Higher Education.

Asociaţia care gestionează EMBA-ul 100% britanic derulat în Cluj se numeşte UBB-EE, Universitatea Babeş-Bolyai - Executive Education, şi este condusă de universitarul Vasile Puşcaş.

Mai puteţi citi:

Decisivi în argumente. Viitorii avocaţi de la UBB au câştigat bronzul la un concurs internaţional de profil

Cluj-NapocaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite