FOTO Evaluare Naţională 2013. Proba la Matematică: „Va fi uşor. Nu-mi fac probleme. Am luat şi ore“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 4.300 de elevi din judeţul Cluj susţin astăzi, 27 iunie, ultima probă a examenului de Evaluare Naţională care îi transformă în absolvenţi de gimnaziu şi le permite să se înscrie la un liceu. La Şcoala „Ion Creangă“ din Cluj, elevii sperau să vină subiecte uşoare, ca şi la Română şi erau optimişti în privinţa notelor.

Aproximativ 90 de şcolari au intrat pe poarta Şcolii „Ion Creangă“ din Cluj-Napoca ca să dea ultima probă a Evaluării Naţionale. Erau optimişti: „Va fi uşor. Nu-mi fac probleme . Şi la Română ne-au dat uşor“, a zis Daniel Gligor.

Un alt coleg de-al lui spune că nu are emoţii şi că a luat ore: „Va fi uşor. Am luat şi ore“, a afirmat Alex Mureşan.

Colegele lor erau mai emoţionate. „Da, normal, avem emoţii. Vrem un subiect uşor. Sper să iau un 9,50 la matematică“, zice Paula Zaiu Turcu. Şi mama ei era venită, şi era bucuroasă că Paula s-a descurcat foarte bine la Română. „Emoţiile au fost mai mari marţi. A fost foarte bine la Română“, spune Carmen Turcu.

Elevii au intrat de la 8.30 în sălile de examen. La ora 9.00 primesc subiectele şi au la dispoziţie două ore pentru a le rezolva.

Maţi, 25 iunie, a avut loc proba de Limba Română a Evaluării naţionale 2013, iar elevii şi profesorii au spus că subiectele au fost uşoare.

Mai puteţi citi:

CAPACITATE 2013 A doua lecţie video: proba scrisă la Matematică

CAPACITATE 2013 Ce trebuie să ştiţi despre examen: marţi are loc prima probă la Limba şi Literatura Română

FOTO Emoţiile primul examen. Elevii clujeni au susţinut proba la Română a Evaluării Naţionale. Spun că simulările i-au ajutat să-şi gestioneze emoţiile

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite