Florin Piersic, primit cu fanfară și aplauze la o biserică din Ocna Dej. „La 100 de ani să-mi cântați, dar să fiu viu“

0
Publicat:

Marele actor Florin Piersic, care va împlini pe 27 ianuarie vârsta de 87 de ani, a fost primit cu fanfara și cu aplauze de enoriașii unei biserici din Ocna Dej, județul Cluj.

Florin Piersic a participat la slujba de la Biserica Ortodoxă „Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavriil“ din Ocna Dej. Maestrul a fost invitatul special al preotului paroh Ioan Nicusor Pop, iar vizita actorului a făcut ca lăcașul de cult să fie neîncăpător.

Florin Piersic a sosit la biserică în jurul orei 11.00. Când l-au văzut, credincioșii au început să îl aplaude pe marele actor. Galant, el a sărutat mâinile doamnelor și a strâns mâna domnilor.

Florin Piersic la biserica din Ocna Dej
Florin Piersic la biserica din Ocna Dej

După slujbă, a fost așteptat cu fanfara, care i-a cântat inclusiv „Imnul Minerilor“. „Sunteți formidabili. Dacă voi împlini 100 de ani vă chem să-mi cântați. Dar să fiu viu“, a glumit el cu instrumentiștii. La final, a făcut fotografii cu fiecare credincios din parohie care era prezent la biserică.

„Poate vă întrebați care este motivul vizitei lui Florin Piersic în parohia noastră. Noi, preoții, ne străduim să ne facem misiunea cât mai bine, să vă aducem oameni de seamă, să vă unim. Să vă aducem pe toți împreună. Acesta este unul din scopurile pentru care domnul Florin Piersic e astăzi alături de noi", le-a spus credincioșilor preotul paroh Ioan Nicușor Pop.

Florin Piersic, care va împlini pe 27 ianuarie vârsta de 87 de ani, are o carieră de invidiat. A adunat 64 de roluri de teatru şi a jucat în 46 de filme.

Cluj-NapocaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite