De Longhi îşi va începe producţia de la mijlocul lunii februarie în localitatea clujeană Jucu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Horea Uioreanu, preşedintele CJ Cluj (stânga) şi Massimo Paronthi, manager general De Longhi România (dreapta)
Horea Uioreanu, preşedintele CJ Cluj (stânga) şi Massimo Paronthi, manager general De Longhi România (dreapta)

Managerul general al De Longhi România SRL, Massimo Paronthi, s-a întâlnit marţi, 29 ianuarie, cu preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Horea Uioreanu. Momentan se fac probe tehnice la prima linie de producţie a firmei la Jucu, iar producţia propriu-zisă va începe în jurul datei de 15 februarie.

Horea Uioreanu, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, spune că luni, 28 ianuarie, s-a emis certificatul de urbanism pentru construirea unei hale de producţie, hală în care firma italiană va produce subansamblele necesare producţiei de electrocasnice.

”Nu a fost doar o întâlnire de curtoazie, am discutat despre stadiul investiţiei pe care De Longhi o realizează în parcul TETAROM III de la Jucu. Prima linie de producţie a fost pornită, este în probe tehnice, urmând ca la jumătatea lunii februarie să demareze producţia efectivă. Într-o primă etapă subansamblele se aduc din Italia, aici se montează, iar produsul finit merge la export, tot în Italia.
Este un lucru îmbucurător să constatăm că De Longhi s-a ţinut de cuvânt şi demarează producţia”, a precizat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj la finalul întâlnirii“, susţine Horea Uioreanu.

Investiţia De Longhi de la Jucu se ridică la circa 30 de milioane de euro, iar numărul oamenilor care vor lucra acolo, între 600 şi 1000.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite