VIDEO Scandal la Cupa Davis. Hănescu despre oferta de 32.000 de dolari: „E ridicol! Continuă să comunici aşa şi nu mai joc nimic“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Căpitanul echipei naţionale de tenis, Ciprian Porumb, a lăsat presa să vadă mesajele primite de la Hănescu pe telefonul mobil. FOTO: Remus Florescu
Căpitanul echipei naţionale de tenis, Ciprian Porumb, a lăsat presa să vadă mesajele primite de la Hănescu pe telefonul mobil. FOTO: Remus Florescu

Ciprian Porumb, căpitanul echipei naţionale de tenis, a dat publicităţii, la Cluj, mesajele de pe telefonul mobil pe care le-a schimbat cu Victor Hănescu în cadrul negocierii participării acestuia la Cupa Davis, eveniment care se va desfăşura în weekend, în capitala Ardealului. Reacţia a venit după ce tenismenul a declarat că ar fi jucat şi gratis.

Negocierile dintre Federaţia Română de Tenis şi tenismenul Victor Hănescu au eşuat, din cauza faptului că oferta financiară făcută sportivului nu s-a ridicat la pretenţiile acestuia. Pentru că Hănescu a declarat în presă că ar fi jucat şi gratis pentru România în meciul de cupă Davis cu Danemarca, ce are loc în acest weekend la Cluj, oficialii federaţiei au făcut publice inclusiv mesajele trimise pe telefon de tenismen. La o conforinţă de presă, căpitanul echipei Ciprian Porumb şi-a pus telefonul la dispoziţia presei. 

Victor Hănescu (VH): „Salut Ciprian, eu am terminat Australian Open şi îmi fac planul pentru următoarele săptămâni. Am nevoie de un răspuns pentru Cupa Davis, cât mai repede. Mersi“

Ciprian Porumb (CP): Salut Victor, nu am reuşit nimic pentru meciul cu Danemarca. To ce pot să-ţi promit este o renegociere la meciul cu Olanda în cazul unei victorii. Pe plan sportiv eu îmi doresc mult să fii alături de echipă dar pe plan sportiv bugetul pentru acest meci este unul foarte mic. 

VH: Mi-ai spus că aveţi banii! Eu ţi-am zis că intenţionez să joc în meciul cu Olanda. Deci care este situaţia acum? Cred că e ridicol ce faci. În primul mesaj mi-ai spus că ai banii, iar acum zici că nu sunt bani pentru meciul acesta. 

CP: Nu e vorba de ridicol aici. Erau bani dacă negociam amândouă meciurile atât dion punct de vedere financiar cât şi al prezenţei tale la meciuri. 

(...)

VH: Ok, fămi o propunere pentru meciul cu Olanda. Aş vrea să terminăm azi cu discuţiile astea! 

CP: Ok. Oferta pentru meciul cu Olanda este aceeaşi ca cea pentru meciul cu Danemarca. Adică, 10.000 de dolari fix şi 3.000 de dolari pentru meci câştigat. Ai putea câştiga după ambele meciuri Danemarca plus Olanda 32.000 de dolari, în cazul în care câştigi toate meciurile. 

VH:  După cum ai spus şi tu, meciul cu Olanda este mult mai dificil, deci cred că e rezonabil să primesc 15.000 de dolari fix plus bonus. 

CP: Dar după cum cred că şi tu eşti de acord cu mine, meciul cu Danemarca este mai facil faţă de pretenţiile financiare pe care le ai tu. Dacă îţi aminteşti, la meciul cu Ucraina ai primit 5.000 de dolari fix şi 1.000 de dolari la victorie şi era în aceeaşi fază ca şi meciul cu Olanda. 

VH: Asta e chiar ridicol Ciprian! Continuă să comunici aşa cu mine şi eu întrerup orice discuţie şi nu mai joc nimic. “ 

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite