Transformare completă pentru piaţa Dacia în decursul acestui an

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Piaţa Dacia va fi reabilitată în acest an, costurile investiţiilor fiind de 700.000 de lei
Piaţa Dacia va fi reabilitată în acest an, costurile investiţiilor fiind de 700.000 de lei

În cursul acestui an, piaţa agroalimentară Dacia din cartierul Tudor Vladimirescu va fi reabilitată şi modernizată, investiţiile fiind aşteptate de ceva timp. Anul trecut, circulau zvonuri conform cărora piaţa ar urma să fie închisă, zvonuri respinse de reprezentanţii municipalităţii.

În baza proiectului achiziţionat, în piaţa Dacia se vor desfăşura lucrări de reparaţii de infrastructură în special în ceea ce priveşte reţeaua de canalizare a pieţei, reconstrucţia platformei pieţei şi a acoperişului, precum şi dotarea halei (platoului cu mese din fibră de sticlă). Realizarea investiţiilor în piaţa Dacia va fi efectuată cu suma de aproximativ 700.000 de lei. Valoarea reparaţiilor şi investiţiilor derulate în cursul anului trecut în piaţa din cartierul Tudor a fost de aproximativ 600.000 de lei, lucrări suportate  în totalitate din bugetul Administraţiei Pieţelor.

Anul trecut, în rândul localnicilor circula un zvon conform căruia piaţa ar urma să fie desfiinţată. Vara trecută, reprezentanţii Administraţiei Pieţelor au dezminţit informaţia şi au anunţat că dimpotrivă, piaţa urmează să fie modernizată. ”Având în vedere informaţiile apărute cu privire la intenţia de vânzare a pieţei Dacia, dorim să subliniem faptul că aceste zvonuri sunt nefondate şi în mod categoric dezminţim existenţa vreunui demers cu privire la desfiinţarea acestei pieţe”, afirmau atunci reprezentanţii instituţiei.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite