Cel mai scump burger din lume se vinde la Cluj. „În America e 6.000 de dolari, îl facem un pic mai scump” VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul unui restaurant de lux din Cluj pare complet rupt de realitatea din România. Recent, el a anunțat că va vinde în localul său cel mai scump burger din lume. Astfel, el va doborî recordul stabilit în SUA, unde într-un restaurant se vinde un burger cu 6.000 de dolari.

Cel mai scump burger din lume se vinde la Cluj. FOTO Pixabay
Cel mai scump burger din lume se vinde la Cluj. FOTO Pixabay

Unul dintre liderii PSD din județul Cluj, Avram Gal, vine cu o veste surprinzătoare pentru clienții resturantului său de lux. Cu ocazia Untold, Gal, care conduce PSD Câmpia Turzii, va vinde în localul său, Transylvania Steak House, cel mai scump burger din lume. În acest fel, el va doborî recordul stabilit în SUA, unde într-un restaurant se vinde un burger cu 6.000 de dolari.

Omul de afaceri le-a cerut idei clienților ce să conțină bugerul minune, pentru a se justifica cei 6.200 de euro, atât cât ar urma să coste deliciosul produs.

„Dragii mei, vreau să fac un anunț pentru Untold. Dacă mergeți la Untold, o să avem un burger de 6.200 de dolari, pentru că noi am găsit în America cu 6.000 și vrem să îl facem un pic mai scump. Cu icre de Beluga, cu Wagyu din Japonia, și vreau să ne spuneți ce să mai punem în burger, să putem depăși ăia 6.000 de dolari. Până la 6.200 vă las pe dumneavoastră să ne spuneți ce să introducem”, a spus Gal într-un mesaj pe Facebook.

Avram Gal
Avram Gal

Politicianul, care e și un prosper om de afaceri, nu se află la prima ispravă de acest fel. Recent, el a anunțat că vinde un sortiment de cafea cu aur, despre care spunea senin că se vinde doar cu 60 de lei, pentru ca imediat după aceea să spună foarte natural că e mai scumpă decât la Dubai.

Dacă doriți să vă răsfățați iubita sau pe dumneavoastră, o puteți face cu o cafea la doar 60 de lei. O cafea specială, cu foiță de aur. Mai bun și mai scump decât în Dubai. Atât s-a putut!”, a spus Avram Gal, într-o postare pe Facebook. 

Tot în restaurantul lui Avram Gal, clienții pot să mănânce carne de vită cu foiță de aur și alte delicatese la prețuri astronomice. Printre „clienți” s-a aflat recent și un câine, căruia proprietarii i-au dat să mănânce chiar carne de vită în foiță de aur. Totul la prețul de „numai” 6.000 de lei.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite