Cearta dintre un constructor și un medic pe tema prețurilor nesimțite. Pretextul: o casă neterminată pe care se cere o avere

0
Publicat:

Prețurile nesimțite cerute pe casele din Cluj nu încetează să uimească. Un medic s-a certat cu un constructor pentru o casă semifinisată, pe un deal de la marginea Clujului, pe care se cer 550.000 de euro.

Astfel se vinde casa aflată în cartierul clujean cu cel mai prost trafic rutier. FOTO: Comitat
Astfel se vinde casa aflată în cartierul clujean cu cel mai prost trafic rutier. FOTO: Comitat

Prețurile nesimțite cerute pe casele din Cluj nu încetează să uimească. Pentru o casă semifinisată într-unul dintre cartierele rezidențiale de la periferie, unde, zi de zi, se formează ambuteiaje grave, se cer 550.000 de euro „fără comision pentru cumpărător”.

O ofertă de pe un grup de Facebook specializat în imobiliare a stârnit zâmbete și indignare. Internauții au taxat prețul nesimțit, în condițiile în care piața imobiliară din oraș este blocată de aproape un an de zile.

Vilă cu panoramă in cartierul Borhanci, Cluj Napoca, zonă de case si vile cu panoramă spre centrul orașului. 4 dormitoare, living, bucătărie și spații generoase la parter, 4 băi, zonă cu panoramă, acces pe strada asfaltată, garaj subteran. 

Casa se predă la stadiul de semifinisat, beneficiind de design interior făcut de designer cu experiența. 550.000 euro, fără comision la cumpărare” - astfel sună anunțul dat de un agent imobiliar.

Așa arată casa semifinisată. FOTO: COmitat
Așa arată casa semifinisată. FOTO: COmitat

Cine sunt mai scumpi la Cluj, constructorii sau medicii

„Semifinisat la peste jumătate de milion? Nu mai beți gaz”, a comentat un clujean.

„Designer cu experiență… asta explica prețul. Ce vreți? Adevărul că cine știe ce experiențe o fi trăit omul… poate are nevoie de ajutor”, a spus Iulian, care este de profesie medic.

Un constructor, probabil proprietarul casei aflate la vânzare, văzând că cel care i-a comentat este medici, a replicat: „Dacă ar fi sa contestăm meseria ta, așa cum faci tu?”

„Când o să vin cu așa prețuri sunteți liberi să o faceți… deocamdată nu e cazul”, răspuns medicul.

„Păi cum ziceți: „când o să vin cu așa prețuri,...o consultație e minimum 250 de lei și durează max 10 min .....e o balanță un pic egală ....”, a revenit Adrian, constructorul. El a continuat: „Un simplu calcul 250 lei x 2 pacienți pe oră ...x 10 bolnavi pe zi egal 5.000 de lei pe zi ori 20 de zile lucrătoare 100.000 lei. Oare balanța nu e egală ...”

Medicul a renunțat să mai comenteze în cotinuare.

Un internaut a postat o ofertă de casă în Texas.
Un internaut a postat o ofertă de casă în Texas.

„Podul pe unde a trecut Shakespeare trece prin fața casei?”

Alți internauți au făcut haz de necaz.

„Podul pe unde a trecut Shakespeare trece prin fața casei sau prin curtea chiliei? Ai uitat sa menționezi și facilitățile arheologice și istorice. Mai studiază vezi poate că o să găsești cumpărătorul mai rapid...dar mai dezvoltă și mai înflorește și tu descrierea să aibă trecere mai buna. Panoramă cu fața spre sărăcia Clujului, ce ajuta? Este casa ecologică? Ce face sa merite atâția bani?”, a comentat un intarnaut.

„Momentan am doar banii de gazon”, a spus Marius. „Eu de gard”, a completat Alexandu.

„2 bucăți, vă rog!”, a cerut, amuzat, Cristian.

„La doar 550.000 de euro!”, a intervenit Lucian.

„La banii ăștia îți iei casă în Londra oameni buni :))) nu sărăcia de Cluj-Napoca”, a completat un alt comentator.

Stelian a postat un anunț la o super-casă finisată din Texas, SUA, pe care se cer 385.000 de dolari.

„Casa vine vândută cu pan(o)arame?? Și câți ani are designera?? Și ea e inclusă în preț? Wow, un mizilic!!”, a concluzionat Zoltan.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite