Casă cu vedere la blocuri în Cluj-Napoca sau vilă în Barcelona? Ofertă imobiliară „smart”

0
Publicat:

O agenție imobiliară din Cluj-Napoca a scos la vânzare o vilă între blocuri, la periferia orașului, cu o suprafață construită de 279 de metri pătrați, cu 990.000 de euro. Cu o sumă similară se poate cumpăra o vilă cu vedere la mare în Barcelona.

Vila dintre blocuri pe care se cere 990.000 de euro. FOTO: Adrian Simion
Vila dintre blocuri pe care se cere 990.000 de euro. FOTO: Adrian Simion

„Am plăcerea să vă prezint o proprietate interesantă cu vilă D+P+1E amplasată pe un teren generos de 2.150 mp pe strada Câmpului din Cluj Napoca. Construcția este una solidă, bine realizată structural iar funcțional este concepută cu spații multiple care asigură o împărțire funcțională perfectă, proiectate pe o suprafață desfășurată construită de 351 mp și suprafață utilă de 279 mp” - se arată în anunțul unei agenții imobiliare din Cluj-Napoca.

Avantajul major al proprietății este „terenul generos, liber de construcții, de cca. 1.000 mp, permite edificarea a unor noi unități locative, cu un bun randament investițional” - se arată în anunț.

Conform Planului Urbanistic Genral, clădirea existentă poate fi convertită în unitate de învățământ, de cazare sau clinică - susține agentul imobiliar care a postat anunțul. Prețul cerut- 990.000 euro.

„Cred că nu mai cunoașteți banii!”

Clujenii au comentat pe marginea anunțului. „Ca să fie clinică, citește normativul. Ca să fie scoală, citește normativul. E o sumă foarte mare, pe lângă ceea ce presupune clădirea în sine, să îi schimbi funcțiunea. Nu respectă condițiile pentru parcare, persoane cu dizabilități”, a susținut Isa.

Adrian a trimis exemplul unei vile de lux cu 4 camere din localitatea Cheshire (Marea Britanie),care are o suprafață construită de 534 de metri pătrați, cu teren de tenis, piscină, înconjurată de un părculeț, și care costă 1,6 milioane de lire sterline. „E dublu prețul , dar faceți o comparație, ca să înțelegeți în ce INEPȚIE generată de agenții imobiliari trăim / proprietate în UE, unde un salariul mediu sare de 3000 lire/lună!”.

„Cred ca nu mai cunoașteți banii! V-a afectat rău pandemia!!!”, a scris și Adryana.

Așa arată vila din Barcelona, care se vinde cu 1,15 milioane de euro. FOTO: Idealista
Așa arată vila din Barcelona, care se vinde cu 1,15 milioane de euro. FOTO: Idealista

Vila cu vedere la mare în Barcelona

Cu o sumă un pic mai mare, 1,15 milioane de euro, se poate cumpăra o vilă în zona „La Salut” din Barcelona, în apropierea parcului Guell, cu panoramă la mare.

„Vă prezentăm această casă spectaculoasă și unică, care are o grădină mare și vederi minunate la mare și la oraș. Casa este formata din trei etaje. La parter găsim o cameră sau birou de dimensiuni bune, o bucătărie mare cu acces la grădină, o sufragerie, o toaletă pentru oaspeți și un living mare cu un șemineu confortabil și acces la grădina mare și însorită”, se arată în anunțul de pe Idealista.com.

La Salut este o zonă liniștită din cartierul Gracia, cu vederi spectaculoase asupra Barcelonei, foarte aproape de Plaza Lesseps , aflat la 10 minute de mers pe jos de inima orașului. Cartierul are unul dintre cele mai importante elemente urbane din oraș și un sit al Patrimoniului Mondial: Parcul Güell, opera lui Gaudí.

Vila are 362 mp construiți pe trei niveluri, 5 camere, 3 băi, o parcelă liberă de teren de 341 mp.

Este adevărat că nu are 1.000 de metri pătrați teren liber de construcții, precum proprietatea din Cluj-Napoca, dar se află la 10 minute de centrul Barcelonei, nu pe strada Câmpului, la marginea orașului, într-o zonă unde s-au construit de-a valma blocuri și case.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite