Alegeri prezidenţiale 2014. ”Să vă trăznească pe toţi! Că numa să cerşiţi voturi ştiţi”, mesajul pentru politicieni scris de un clujean pe buletinul de vot

0
Publicat:
Ultima actualizare:

”Să vă trăznească pe toţi! Că numa că cerşiţi voturi ştiţi”, îşi începe un clujean mesajul adresat politicienilor pe buletinul său de vot. Fiind sigur că nimeni nu-i va citi mesajul, el a făcut o fotografie şi a trimis-o presei.

”Să vă trăznească pe toţi! Că numa să cerşiţi voturi ştiţi. Să alegem noi cui îi vine rândul la furat? Pe medicamente şi pe operaţii să vă cheltuiţi toţi banii ce i-aţi furat!”, le-a transmis clujeanul politicienilor pe a doua pagină a buletinului de vot, sub siglele ultimilor candidaţi. Clujeanul a fotografiat buletinul de vot şi l-au trimis pe adresa redacţiei publicaţiei stiridecluj.ro. El a făcut acest gest pentru că a fost sigur că votul îi va fi anulat şi nimeni nu-i va citi mesajul. El este sigur că ”şi alţii gândesc ca mine”.

Citeşte şi


Spirit civic de interlop clujean. De ce îi invită Nelson Mondialu pe români să voteze

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 Boc: „Am votat pentru o Românie modernă, pentru o Românie frumoasă”

Alegeri prezidenţiale 2014. Ioan Rus a votat pentru "a îndeplini o speranţă a sa". "Am votat să înceteze ura şi războiul românilor împotriva românilor"

VIDEO Prezenţa la vot la alegerile prezidenţiale 2014. Primul tur Cluj. Ies sau nu clujenii la vot?


Alegeri prezidenţiale 2014. Preşedintele PNL Cluj: “Am votat pentru o Românie a lucrului bine făcut”

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite