ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 Boc: „Am votat pentru o Românie modernă, pentru o Românie frumoasă”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul Clujului, Emil Boc, a precizat că a susţinut candidatul care şi-a asumt susţinerea proiectului de reformaă şi modernizare a statului român început împreună cu preşedintele Traian Băsescu. El a votat pentru alegerile prezidenţiale 2014, alături de soţia lui, la o şcoală aflată în apropierea blocului unde locuieşte.

“Mă bucură să văd o prezenţă foarte bună la vot, asta înseamnă că românii sunt responsabili şi doresc să participe la alegerea viitorului preşedintelui. Am observat o participare destul de substanţială şi pe listele suplimentare, la prima vedere sper să fie de bun augur, nu să fie un alt semne. Am votat cu acel candidat pe care l-am susţinut în campania electorală. Am votat cu acel candidat care şi-a asumat susţinerea pr de reformaă şi modernizare a statului român început împreuna cu preşedintele Băsescu. Singurul candidat care în această campanie electorală şi-a asumat continuarea acestui proiect. Am votat pentru o Românie modernă, pentru o Românie frumoasă”, a susţinut Boc la ieşirea de la secţia de votare.  

Citeşte şi

Alegeri prezidenţiale 2014. Ioan Rus a votat pentru "a îndeplini o speranţă a sa". "Am votat să înceteze ura şi războiul românilor împotriva românilor"

VIDEO Prezenţa la vot la alegerile prezidenţiale 2014. Primul tur Cluj. Ies sau nu clujenii la vot?

 

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite