Spirit civic de interlop clujean. De ce îi invită Nelson Mondialu pe români să voteze

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un personaj colorat al Clujului, Nelson Mondialu, a postat un video pe Facebookul personal în care le explică românilor de ce trebuie să meargă la vot: “dacă nu mergeţi, ăştia falsifică buletinul de vot şi pun pe cine vor ei”. El le-a pregătit o surpriză şi responsabililor de la secţia de votare unde este arondat.

Interopul clujean Nelson Mondialu, care face deliciul emisiunilor şi publicaţiilor tabloide cu filmuleţele postate pe net, are de data aceasta un mesaj serios: îi invită pe români la vot. Video-ul urcat pe pagina lui de Facebook a fost accesat în câteva zile de peste 128.000 de personae. Vezi aici înregistrarea.

“Mergeţi şi votaţi!”

“Dragii mei preteni, şi mă refer la populaţia trecută de 18 ani şi care poate vota, atât din România sau de peste hotare. Toţi românii, indiferent de naţionalitate, care aveţi buletin de România, mergeţi şi votaţi. Algeţi pe cine vreţi voi. De ce? Dacă nu mergeţi, pentru că sunteţi tăţi trecuţi pe listă, voturile voastre ăştia le falsifică şi pune pe cine vrea ei. Falsificaţione, ca-n Italia. Ascultaţi de Nelson Mondialul, mergeţi şi votaţi şi aşa nu vă poate falsifica buletinul de vot”, spune Nelson Mondialu. Interlopul a pregătit o supriză şi pentru ziua alegerilor: el merge la vot cu animalul său de companie: o veveriţă.  Vezi aici înregistrarea.

Citeşte şi

„Românii au talent“ în sos de tupeu

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite