ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Clujenii din Moara de Pădure au votat în casa unei vecine

0
0

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Casa doamnei Paraschiva Irimia din satul Moara de Pădure a fost secţie de votare pentru localnici. Între vitrină şi sobă, femeia păstrează loc pentru cabina de vot pe care o instalează reprezentanţii primăriei.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014

„Localnicii din Moara de Pădure (judeţul Cluj) votează pentru a cincea oară acasă la doamna Paraschiva Irimia. Prima dată au făcut-o la alegerile locale din iunie 2012. În camera mare, între vitrină şi sobă, femeia păstrează loc pentru cabina de vot pe care o instalează reprezentanţii primăriei”, relatează digi24.ro. Înainte ca locuinţa femeii să devină secţie de votare, sătenii mergeau 7 kilometri, până la şcoală, ca să voteze. „Locuinţa doamnei Paraschiva se află în centrul satului, lumea îi mai aproape să vină la secţie, condiţii sunt corespunzătoare. Camera corespunde unei secţii de votare”, a declarat Vasile Roşca, preşedintele secţiei de votare. „Sunt oamenii bătrâni, în vârstă, cărora le e mai uşor să ajungă aici decât pe dealuri”, spune un localnic.

Citeşte şi:

ALEGERI PREZIDENTIATE 2014

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Peste 500 de puşcăriaşi de la Gherla şi-au votat preşedintele

FOTO ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. De ce au votat oamenii din cea mai mare comună din ţară: „Să nu ne mai fure ţara“

Alegeri prezidenţiale 2014. ”Să vă trăznească pe toţi! Că numa să cerşiţi voturi ştiţi”, mesajul pentru politicieni scris de un clujean pe buletinul de vot


Spirit civic de interlop clujean. De ce îi invită Nelson Mondialu pe români să voteze

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 Boc: „Am votat pentru o Românie modernă, pentru o Românie frumoasă”

Alegeri prezidenţiale 2014. Ioan Rus a votat pentru "a îndeplini o speranţă a sa". "Am votat să înceteze ura şi războiul românilor împotriva românilor"

VIDEO Prezenţa la vot la alegerile prezidenţiale 2014. Primul tur Cluj. Ies sau nu clujenii la vot?

Alegeri prezidenţiale 2014. Preşedintele PNL Cluj: “Am votat pentru o Românie a lucrului bine făcut”

Cluj-Napoca


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri