Acrobația unui clujean beat a fost surprinsă de camerele de supraveghere dintr-un club VIDEO

0
Publicat:

Unul dintre clienții clubului clujean Flying Circus a găsit potrivit să facă un adevărat număr de acrobație, spectaculos și comic, în egală măsură. Întreaga scenă a fost surprinsă de camerele de supraveghere.

Camerele de supraveghere ale clubului au surprins momentul „magic”. FOTO Captură video
Camerele de supraveghere ale clubului au surprins momentul „magic”. FOTO Captură video

Era deja ora 4.15 dimineața în Flying Circus, iar cei mai mulți clienți plecaseră acasă sau se pregăteau să o facă după o noapte de party. Într-un moment în care probabil niciunul dintre puținii clienți care s-au încăpățânat să mai rămână în club nu ar fi pariat că să se mai poate întâmpla ceva interesant, un tânăr a decis că e momentul său de glorie. Nu a ezitat, un pas, doi, trei și a ieșit la rampă.

Camerele de supraveghere din fața unuia dintre barurile clubului au surprins momentul în care tânărul a venit în fugă și a sărit acrobatic. Deși săritura lui acrobatică s-ar fi putut termina prost și ar fi putut să se lovească serios sau să rănească alți clienți, totul s-a încheiat cu bine.

Un singur neajuns: prea puțină lume a fost de față, sau cel puțin în imagini încăperea pare aproape goală, deși chiar atunci doi tineri, un băiat și o fată, coboară scările și se îndreaptă apoi spre altă parte a clubului. 

Însă „neajunsul” a fost corectat rapid. Imaginile surprinse au fost postate pe pagina de Facebook a clubului. „Nimeni nimic. Client la 4 dimineața” și s-au viralizat rapid. Au strâns în doar câteva ore aproape 700 de aprecieri și au fost distribuite masiv.

„Păi doar se numește Flying Circus clubul”, s-a amuzat unul dintre cei care au comentat imaginile. „Văd că se pot face giumbușlucuri și fără scară”, a concluzionat altcineva. „Are o bere din partea noastră”, au anunțat și reprezentanții clubului. „Fain din partea voastră! Numa' pe ăsta nu îl săturați nici cu cisterna”, a fost ironia altui „comentator”.

Între timp, alții au încercat să speculeze cine ar fi eroul din imagini. „Ăsta-i valdezu'! Îl cunosc de la o poștă, cu piciorul lui strâmb!”, a spus cineva, moment din care au fost vehiculate zeci de nume. 

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite