Momentul înfiorător în care un bărbat e spulberat de o maşină, surprins de camerele de supraveghere VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul nu a avut nicio şansă în faţa şoferului care nu a încetinit. FOTO Captură video
Bărbatul nu a avut nicio şansă în faţa şoferului care nu a încetinit. FOTO Captură video

Un bărbat a decedat după ce a fost lovit, miercuri, de o maşină, în timp ce traversa strada. Accidentul a avut loc pe o stradă din Cluj şi a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă.

Un bărbat de 73 de ani a fost lovit de o maşină, miercuri, 16 februarie, pe strada Fabricii din Cluj. Septuagenarul se angajase în traversarea unei străzi şi a fost lovit în plin de o maşină. Puţin mai târziu, bărbatul a decedat din cauza rănilor suferite. 

„Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca au fost sesizaţi în jurul orei 20.40, cu privire la un accident de circulaţie produs pe strada Fabricii din municipiul Cluj-Napoca. Din primele informaţii, conducătorul unui autoturism, în vârstă de 20 ani, din Cluj-Napoca, în timp ce se deplasa pe strada Fabricii, ar fi surprins şi accidentat un bărbat de 73 de ani, din Cluj-Napoca, aflat în traversarea părţii carosabile.

În urma evenimentului, bărbatul de 73 de ani a decedat. Testarea conducătorului cu aparatul etilotest a indicat un rezultat negativ”, au informat reprezentanţii Poliţiei Cluj.

Vă mai recomandăm şi:

Profesor din Cluj, reclamat la Poliţie după ce ar fi lovit un copil. Ce riscă acum

Compania auto interesată să investească sume uriaşe în România. A mai tatonat piaţa locală, dar a ales atunci Turcia

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite