Vicleşugul la care au recurs cinci spanioli ca să nu achite nota într-un bar din centrul Clujului. „Îi căutăm nu atât pentru bani, cât pentru a le da o lecţie”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
spanioli hoti

Un grup de tineri spanioli a „uitat” să achite o notă de plată după ce au făcut o consumaţie de câteva sute de lei la un bar din Cluj.

Angajaţii unui local din centrul oraşului, Che Guevara Social Pub, au fost păcăliţi de cinci tineri spanioli care au consumat mâncare şi băuturi alcoolice de mai multe sute de lei, apoi au fugit fără să achite consumaţia. Ce le-a scăpat tinerilor iberici a fost că au fost surprinşi de camerele de supraceghere, iar acum reprezentanţii barului au făcut publice câteva fotografii cu cei cinci chiar în timp ce fugeau.

„Marţi, 24.08.2021, seara, un grup de 5 tineri, 3 fete şi 2 băieţi, vorbitori de limbă spaniolă, după ce au petrecut bine în Che Guevara Social Pub, au fugit, literalmente, luând cu ei şi nota de plată şi cele câteva sute de lei pe care iniţial îi puseseră lângă nota de plată. Gest urât. Mulţumim celor care care ne vor ajuta să-i găsim. Nu atât pentru bani, cât pentru a le da o lecţie”, au scris cei de la Che Guevara pe pagina lor Facebook. 

 

Vă mai recomandăm şi: 

Româncă bătută până la leşin, într-un supermarket din Italia, fără ca nimeni să intervină. „A refuzat avansurile unui italian şi a plătit” FOTO

Cerşetorii români care au speriat Spania. „Le-au dat bani să plece, dar după ce i-au luat tot s-au întors”

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite