Ziua Poliţiei Locale, marcată la Primăria de pe malul Borcei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Festivitatea a avut loc la Primărie FOTO Facebook/PMC
Festivitatea a avut loc la Primărie FOTO Facebook/PMC

Sala de şedinţe a Primăriei Municipiului Călăraşi a găzduit astăzi festivitatea prilejuită de sărbătorirea Zilei Poliţiei Locale precum şi a unui deceniu de la înfiinţarea acestei structuri aflată în slujba cetăţeanului.

La eveniment la care au participat primarul Marius Dulce şi cei doi viceprimari, Nicolae Dragu şi Liviu Coman. 

“În calitate de primar al acestei urbe am convingerea că veţi acţiona în permanenţă pentru a oferi cetăţenilor municipiului un plus de securitate si de încredere în valorile unui stat de drept.

Apropierea de viaţa comunităţii pe care o slujiţi, comunicarea şi cooperarea cu cetăţenii în rezolvarea problemelor, participarea activă la viaţa localităţii, vă pot conferi încet, dar sigur, încrederea, respectul şi sprijinul cetăţenilor.

Această zi este un bun prilej de a ne reafirma respectul pentru profesia de poliţist local, conştienţi de faptul că misiunea acestuia implică riscuri majore, poliţistul local punându-şi adesea viaţa în pericol pentru a ne apăra drepturile şi libertăţile cetăţeneşti, cucerite cu preţul vieţii de înaintaşii noştri”, a declarat primarul.

 În cadrul ceremoniei, primarul Marius Dulce i-a înmânat directorului executiv al Direcţiei Poliţia Locală Călăraşi, Daniel Anghel, o diplomă aniversară, în semn de apreciere pentru profesionalism şi coordonare a activităţii instituţiei. De asemenea, au primit diplome de apreciere toţi poliţiştii locali dar şi întreg personalul contractual. Ziua de 21 Mai a fost declarată Ziua Poliţiei Locale conform prevederilor Legii 138 / 2015.

Vă mai recomandăm şi:

Dragostea interzisă a celebrului Ion Dichiseanu. Cu ce sex-simbol de la Hollywood s-a iubit pătimaş VIDEO

 

Rusaliile Negre. Mărturii cutremurătoare despre deportarea în Bărăgan: Am plecat cu un cal, Cezar îl chema

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite