UPDATE Moarte suspectă la J22. Un pensionar a fost găsit fără viaţă în casă, după ce pompierii au deblocat uşa garsonierei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţia a deschis o anchetă Foto:Arhivă Adevărul
Poliţia a deschis o anchetă Foto:Arhivă Adevărul

Un bărbat în vârstă de 57 de ani a fost găsit mort în casă, după ce vecinii au alertat autorităţile pentru că nu mai fusese văzut de câteva zile. Un echipaj de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă a deblocat, joi dimineaţă, uşa garsonierei şi l-a găsit pe pensionar decedat.

UPDATE ORA 15.30. Autorităţile au fost alertate joi dimineaţă, în jurul orei 09, de o vecină care sesizase miroul insuportabil ce ieşea pe sub uşa pensionarului. Imediat, pompierii au reuşit să pătrundă în garsoniera bătrânului. La faţa locului, imagini de coşmar. Bărbatul era căzut pe podea, iar trupul neînsufleţit se afla în stare avansată de putrefacţie. Anchetatorii spun că este posibil ca decesul să fi avut loc în urmă cu 2-3, însă acest lucru nu poate fi stabili până la efectuarea necropsiei. În urma cercetărilor demarate, poliţiştii au stabili că victima se numeşte Ion C., are 57 de ani, şi nu mai fusese văzută de vecini de câteva zile. Acest lucru i-a îngrijorat pe oameni care au decis să anunţe autorităţile, bănuind că s-a întâmplat ceva.

S-a deschis dosar penal

Poliţiştii de la Serviciul Investigaţii Criminale au deschis o anchetă pentru a stabili în ce împrejurări şi-a găsit sfârşitul bărbatul. Deocamdată, anchetatorii sunt la faţa locului pe Aleea Constructorului, la blocul J22, acolo unde locuia victima. Poliţiştii verifică dacă pe corpul bărbatului sunt semne de violenţă sau decesul a survenit natural. Până la efectuarea necropsiei, oamenii legii deschid dosar penal pentru moarte suspectă.

Vă recomandăm şi:

Doliu la Baroul de Avocaţi din Braşov. Fostul decan a fost găsit mort în propria casă

Un profesor din Suceava a fost găsit mort în casă. Crima este cea mai plauzibilă ipoteză în acest caz

Bătrân din Săgeata, mort într-un incendiu în propria casă

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite