Un profesor din Suceava a fost găsit mort în casă. Crima este cea mai plauzibilă ipoteză în acest caz

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Profesorul şi pictorul Cornel Dan a fost găsit mort în propria locuinţă
Profesorul şi pictorul Cornel Dan a fost găsit mort în propria locuinţă

Un profesor în vârstă de 64 de ani a fost găsit mort, în condiţii suspecte, în apartamentul său din Suceava. Autorităţile bănuiesc că ar fi vorba despre o crimă. Bărbatul avea un bandaj pe cap, mai multe vânătăi pe corp, cauza morţii fiind ruptură de coloană cervicală.

Profesorul pensionar Cornel Dan a fost găsit fără suflare în apartament de către ginerele său. Vecinii susţin că bătrânul era vizitat des de o femeie cu 30 de ani mai tânără şi de fiecare dată când venea, ieşea scandal. 

Ginerele l-a găsit pe un pat din dormitor, dar prin casă erau pete de sânge numeroase. Se presupune că bărbatul ar fi fost ucis în holul apartamentului, de unde apoi a fost târât până în dormitor.

Cătălin Dan, fiul pictorului decedat, a mărturisit că a rămas şocat de ceea ce a găsit în apartament.

"Era lovit tare la cap şi avea coloana cervicală ruptă. Credem că a fost lovit pe hol, iar când şi-au dat seama ce au făcut l-au bandajat la cap şi l-au târât în dormitor. Poliţiştii cred că a murit în noaptea de joi spre vineri", a precizat Cătălin Dan.

Interesant este că din locuinţa profesorului pensionar nu a dispărut nimic, astfel încât poliţiştii cred a fost vorba de un conflict pe fondul consumului de alcool şi nu de o tentativă de tâlhărie.

Anchetatorii au mai multe piste pe care le verifică, dar până luni la amiază nu a fost reţinut nici un suspect. 

Vom reveni cu amănunte despre acest caz.

Suceava


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri