Suspecţi de acte de violenţă, printre care şi o femeie, reţinuţi de poliţiştii din Călăraşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţia i-a reţinut pe cei cinci suspecţi FOTO Shutterstock
Poliţia i-a reţinut pe cei cinci suspecţi FOTO Shutterstock

Patru bărbaţi şi o femeie, bănuiţi de săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, ameninţare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, vor apărea sâmbătă, 9 iulie, în faţa judecătorilor din Călăraşi pentru emiterea unor mandate de arestare.

Suspecţii au fost reţinuţi de poliţiştii din cadrul Secţiei 6 Grădiştea, în urma unui scandal provocat în urmă cu trei zile.

Conform IPJ Călăraşi, în noaptea de 5 spre 6 iulie,  cei patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 19 şi 34 de ani, şi o femeie, în vârstă de 57 de ani, toţi din comuna Cuza Vodă,  au luat cu asalt locuinţa unui bărbat cu care aveau un conflict mai vechi. Anchetatorii spun că aceştia s-au deplasat cu trei autoturisme la domiciliul unui bărbat, în vârstă de 49 de ani, din comuna Cuza Vodă, şi i-au adresat acestuia ameninţări.  Totodată, bărbatului i-a fost pulverizat în faţă spray iritant lacrimogen, fiindu-i provocate leziuni la nivelul feţei.

Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean Călăraşi, pentru acordarea de îngrijiri medicale.  Cei cinci au fost reţinuţi pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii  infracţiunilor de ameninţare, loviri sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, urmând ca la data de 9 iulie, să fie prezentaţi Parchetului de pe  lângă Judecătoria Călăraşi, în vederea luării unor măsuri preventive. 

Vă recomandăm să citiţi şi:

LIVE TEXT | Război în Ucraina. Situaţia umanitară din Severodoneţk va deveni „catastrofală“. Ruşii au bombardat Nikopol, Novopavlivka şi Sloviansk

Scufundătorul care a întâlnit un rechin în Marea Neagră. Dragoş Popescu: „Mă pot considera norocos“

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite