Şofer fără permis, prins băut la volan. Tânărul avea 0,34 mg/l alcoolemie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şoferul a fost testat cu etilotestul FOTO Adevărul
Şoferul a fost testat cu etilotestul FOTO Adevărul

Un tânăr din comuna Chirnogi s-a ales cu dosar penanl după ce a fost prins fără permis la volan. Mai mult decât atât, bărbatul erau şi băut. Oamenii legii îl cercetează acum pentru conducerea unei maşini pe drumurile publice fără să posede permis de conducere pentru niciun fel de categorie de vehicule.


Poliţiştii au întocmit un dosar penal pe numele unui tânăr care a fost depistat conducând fără permis. În noaptea de 20 februarie, poliţiştii postului de poliţie Chirnogi au depistat un tânăr din localitate care, deşi nu poseda permis şi se afla sub influenţa alcoolului, a fost prins la volan.  La testatea cu aparatul etilotest acesta a prezentat o concentraţie alcoolică de 0,34 mg/l alcool pur în aerul expirat. Oamenii legii au întocmit dosar penal, suspectul fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis de conducere.
 

Vă recomandăm şi:

Un şofer din Belciugatele, cercetat penal pentru că a refuzat testarea pentru alcoolemie

Şofer cu 1,08 alcoolemie, la volan. Bărbatul a fost prins la un control de rutină în trafic

Şofer la un pas de comă, reţinut: avea 1,60 g/l alcool pur în sânge

Tânăr fără permis, aproape de comă la volan. Bărbatul avea o alcoolemie de 1,48

Viteza şi alcoolul fac victime. Doi tineri au murit pe loc, iar alţi trei au fost răniţi într-un cumplit accident la Tonea

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite