Şofer la un pas de comă, reţinut: avea 1,60 g/l alcool pur în sânge

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La o săptămână după ce a fost prins băut la volan, un bărbat din comuna Unirea a ajuns după gratii. Şoferul iresponsabil, un adevărat pericol pe şosele, avea o alcoolemie de 1,60g/l alcool pur în sânge.


Pe 6 iulie, în comuna Grădiştea, oamenii legii au oprit pentru control de rutină un şofer care dădea semne că ar fi consumat alcool. Îndoiala oamenilor legii a devenit certitudine în momentul în care la testarea alcoolscop, şoferul a prezentat o concentraţie alcoolică de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Poliţiştii l-au condus la Spitalul Judeţean Călăraşi unde i-au fost prelevate mostre biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei, rezultatul acestora fiind de 1,60 g/l alcool pur în sânge. Pe 12 iulie. poliţişti l-au reţinut pentru 24 de ore, şoferul băut urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Călăraşi, cu propunere de arestare.
 

Vă recomandăm şi:

Tânăr fără permis, aproape de comă la volan. Bărbatul avea o alcoolemie de 1,48

Viteza şi alcoolul fac victime. Doi tineri au murit pe loc, iar alţi trei au fost răniţi într-un cumplit accident la Tonea

Şoferul băut care transporta călători pe ruta Călăraşi-Bucureşti, reţinut. Tânărul iresponsabil avea o alcoolemie de 0,90 g/l alcool pur în sânge

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite