S-a semnat contractul pentru construirea unui nou corp de clădire la spitalul de pe malul Borcei. Câţi bani se investesc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Contractul pentru construirea unui nou corp în incinta Spitalului Judeţean de Urgenţă din Călăraşi a fost semnat recent, a anunţat pe pagina sa de socializare  directorul Direcţiei Dezvoltare din cadrul Consiliului Judeţean Călăraşi, Eduard Grama.

Este vorba despre proiectul care prevede construirea unui corp nou DS+P+5E în incinta Spitalului Judeţean de Urgenţă Călăraşi, valoarea investiţiei fiind estimată la 86,2 milioane lei. „S-a semnat contractul privind realizarea obiectivului de investiţii “Construire Corp nou DS+P+5E în incinta Spitalului Judeţean de Urgenţă Dr. Pompei Samarian Călăraşi”.

Vor exista spaţii pentru secţiile de imagistică (CT şi RMN), neurologie, psihiatrie, geriatrie, oncologie, pediatrie, obstetrică-gincologie, chirurgie plastică, neonatologie, însumând în total 230 de paturi. Investiţia are o valoare de  86,2 milioane de lei şi o durată de realizare de 40 de luni,” a anunaţt Eduar Grama.

Vă mai recomandăm şi:

Două românce din Italia au aflat că au moştenit un milion de euro. Următoarea surpriză de care au avut parte

De ce a ales România prietenia Germaniei naziste. Motivele explicate de specialişti şi contemporani

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite